Сорбет з кавунаЧас приготування: 30 хв Спекотного літа немає нічого кращого освіжаючого сорбету з кавуна. Взагалі, з кавуном варто дружити, він відмінно виводить з організму шлаки. Додамо лимончика, м'яти, все охолодимо і вишуканий десерт готовий! Опис приготування: Сорбет з кавуна освіжає. Це - відмінний яскравий десерт, який прикрасить будь літнє свято. Бажано готувати сорбет за допомогою блендера і виготовлення морозива, але можна шматки кавуна попередньо заморозити. Можна також додати лід. Основний інгредієнт: Ягоди/Кавун Блюдо: Десерти/Сорбет Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Сорбет з кавуна 1. Приготуйте всі інгредієнти для сорбету. Сироп можна використовувати готовий або зварити з води з цукром на свій смак. 2. Промийте і розріжте кавун. Виберіть з м'якоті кісточки, поріжте її на шматки. 3. Шматки кавуна покладіть в блендер. 4. Додайте в блендер сироп. 5. Лимон розріжте наполовину. Нам потрібен сік. Видавіть. Виберіть кісточки. Лимонний сік також влийте в блендер. 6. Промийте м'яту і також додайте в блендер. 7. Збийте все до однорідної маси. 8. Збиту в блендері масу можна покласти в мороженицу. Якщо у вас немає такої, тоді шматки кавуна (перед тим, як збивати їх у блендері) заморозьте в морозилці. 9. Сорбет з кавуна викладіть в креманку, прикрасьте листком м'яти. Смачного! Завдяки нашому сайту у вас з'явився шанс дізнатися, як готувати Сорбет з кавуна в домашніх умовах. Для початку підготуйте всі потрібні продукти, зазначені в розділі - інгредієнти. Тут вказано класичний склад кулінарного виробу, але ви з легкістю можете поміняти його в залежності від своїх уподобань. Хороші спеції додадуть вашому шедевру незабутній аромат. Сорбет з кавуна - відмінний вибір, це простий і смачний спосіб здивувати своїх близьких. Як готується це блюдо, вам підкаже рецепт, що включає в себе докладний опис кожного кроку з фото. Сподіваємося, приготування не забере у вас багато часу і сил, і кулінарія назавжди стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався вийшов домашній Сорбет з кавуна, подякуйте за це автора наданої інформації. |
||
Категорія: Різне Переглядів: 110