Салат з Пеканов і брокколіЧас приготування: 20 хв Рецепт приготування вишуканого вегетаріанського страви з незвичайною заливкою і корисними інгредієнтами. Опис приготування: Час від часу хочеться спробувати щось нове, але незвичайне, і щоб при цьому рецепт складався з самих звичайних продуктів. Отже, час пробувати пікантний салат з брокколі з горіхами. Призначення: На сніданок Основний інгредієнт: Овочі/Брокколі/Горіхи Блюдо: Салати Географія кухні: Країни Європи/Північна і Південна Америка/Канадська Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-8 Як приготувати Салат з Пеканов і брокколі 1. Помийте і розділіть брокколі на суцвіття, які зручно буде з'їсти за один укус. 2. Порубаєте перо зеленої цибулі. Білі частини залиште для інших страв. У великій мисці змішайте сирі або ошпарені окропом шматочки броколі і зелень цибулі. Відставте. 3. У невеликій дрібної сковорідці розігрійте олію. Вермішель роздавите на невеликі шматочки, спеції приберіть. Смажте макарони до золотистого кольору. Зніміть з вогню і остудіть. 4. Для заправки змішайте в окремому посуді цукор, оцет, оливкова олія, гірчицю і масло кунжуту. 5. У миску з брокколі викладіть залишилися інгредієнти і заправте салат. Перемішайте і подавайте до столу. У вас напевно відмінний смак, якщо ви знаходитесь на цій сторінці. Салат з Пеканов і брокколі - страва, що володіє вишуканими і неповторними якостями. Перед нами простий рецепт приготування цього кулінарного виробу, прикрашений фото кожного окремого кроку. Прочитавши, як приготувати Салат з Пеканов і брокколі в домашніх умовах, сміливо приступайте до справи. Щоб приготування пройшло швидко і легко, дотримуйтеся порад і рекомендацій, зазначених автором. Якщо і у вас вийшло зробити Салат з Пеканов і брокколі смачно і просто, поділіться своїми враженнями в розділі коментарів і оцініть рецепт по достоїнству. |
||
Категорія: Салати Переглядів: 46