Буряк по-корейськиЧас приготування: 13 ч. 0 хв Рецепт приготування буряка по-корейськи. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл/Весілля Основний інгредієнт: Овочі/Буряк Блюдо: Салати/Закуски Географія кухні: Азіатська, Східна кухні/Корейська Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Буряк по-корейськи Буряк помити, очистити і розтерти на тертці тонкою соломкою. Перекласти в миску. Часник очистити і дуже дрібно нарубати. У буряк закинути часник, оцет і сіль. Гарненько перемішати. Помістити миску з буряком на водяну баню. Перемішуючи час від часу, готувати 20 хвилин. Прибрати з вогню. Приправити перецем, коріандром і глютамат натрію. Рафінована олія довести до кипіння, але не кип'ятити. Потім влити в буряк. Розмішати і залишити під гнітом на 12 годин. Спробуйте приготувати Буряк по-корейськи в домашніх умовах. Покрокові фото допоможуть вам зрозуміти, як зробити блюдо правильно, смачно і гранично просто. Класичний рецепт Буряк по-корейськи можна розбавити або замінити своїми улюбленими інгредієнтами - створити свій оригінальний кулінарний шедевр. Готуйте вдома і радуйте своїх близьких та друзів! |
||
Категорія: Салати Переглядів: 47