Маринований буряк по-азійськомуЧас приготування: 50 хв Рецепт приготування маринованого буряка по-азійському з імбиром і рисовим оцтом. Опис приготування: Підготувати чашу з крижаною водою, відкласти в сторону. Залити буряк холодною водою на 5 см у великій каструлі. Довести до кипіння, зменшити вогонь. Варити буряк до готовності, близько 30 хвилин. Викласти буряк в чашу з крижаною водою. Очистити буряк від шкірки. Нарізати на дуже тонкі кружальця, викласти у велику миску. Довести імбир, оцет, цукор і сіль до кипіння в середній каструлі, помішуючи, поки цукор не розчиниться. Вилити рідину поверх буряка, перемішати. Дати постояти, поки повністю охолоне, принаймні 1 годину. Помістити буряк в герметичний контейнер і поставити в холодильник до 1 місяця. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Буряк Блюдо: Заготовки/Маринування Географія кухні: Азіатська, Східна кухні Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Тут показаний простий рецепт приготування усіма нами улюбленого кулінарного виробу - Маринований буряк по-азійському. Якщо у вас ще залишилися питання, сміливо звертайтеся до автора за порадою. Так само якщо ви знаєте, як зробити Маринований буряк по-азійському ще смачніше, пишіть ваші рекомендації в розділі коментарів. Будь-який з відвідувачів нашого сайту може додати своє фото вийшло шедевра. Сподіваємося приготування принесло вам радість, а вийшло блюдо здивувало ваших близьких. |
||
Категорія: Заготовки Переглядів: 219