Сирний соус для чіпсів начосЧас приготування: 30 хв Рецепт сирого соусу для чіпсів начос я знайшла в журналі. Готується дуже просто, а щоб соус вийшов гострим, необхідний перець чилі. Можете також додати ваших улюблених спецій. Опис приготування: Сирний соус для чіпсів начос виходять дуже смачним, ніжним і в той же час пікантним. Він сподобається вам і вашим близьким. Готуйте його для всіх закусок, які тільки любите. Іноді я заправляю салати зі свіжих овочів цим соусом, дуже смачно. Рецепт сирного соусу для чіпсів начос спеціально для вас. Основний інгредієнт: Молочні продукти/Сир Блюдо: Соуси/Соус сирний Географія кухні: Північна і Південна Америка/Мексиканська Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Сирний соус для чіпсів начос Розтопіть в невеликій каструлі вершкове масло. Коли вершкове масло повністю розтопиться, додайте тертого сиру. Потім викладіть сметану. Перешкодьте. Подрібніть або дрібно наріжте перчик Чилі. Викладіть в каструлю. Заважайте соус для чіпсів начос поки сир повністю не розплавиться і все інгредієнти не змішаються в єдину масу. Подавайте з чіпсами начос. Якщо вам сподобався цей чудовий рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся відтворити це кулінарне диво у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіма правилами і порядком, зазначеним в описі і стежте за допоміжним фото. Приготування принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Сирний соус для чіпсів начос в домашніх умовах. Тут представлений всього лише класичний вид даної страви, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Це улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Даний рецепт приготування Сирний соус для чіпсів начос не тільки простий, але і достатньо швидкий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. І тоді кулінарія принесе не тільки домашній затишок, але й смачні враження, і радість для всіх! |
||
Категорія: Салати Переглядів: 176