Пхали з капустиЧас приготування: 40 хв Хочете чогось легкого, але звичайні салати набридли? Тоді традиційна грузинська закуска вам сподобається! Простий рецепт пхали з капусти урізноманітнює ваше меню. Опис приготування: Пхали - це назва для будь закуски взагалі. Пхали можна готувати з буряка, моркви, навіть баклажанів. Мені більше подобається з цвітної капусти - так пхали більш ніжне виходить, одночасно з волоськими горіхами поєднується прекрасно. Для приготування пхали з капусти Вам потрібно невелика капуста (щоб в каструлі при варінні помістилася). Із зелені візьміть кінзу. З спецій - хмелі-сунелі. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Капуста/Цвітна капуста Блюдо: Закуски Географія кухні: Республіки СРСР/Грузинська Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Пхали з капусти Підготуйте всі інгредієнти. Варимо цвітну капусту. Подрібніть горіхи, зелень і часник. Змішайте ретельно. Додайте спеції, оцет (за смаком - кому подобається більше, кому менше). Цибулю ріжемо тонкими півкільцями. Капусту ріжемо на середні шматочки. Акуратно все змішуємо. Поливаємо горіхово-часниковою заправкою. Ставимо ненадовго в холодильник. Подаємо як просто закуску або гарнір до м'яса. Смачного) Ви навіть уявити собі і не могли, наскільки легко і швидко можна приготувати Пхали з капусти. А представлений тут рецепт допоможе втілити ваш кулінарний задум у домашніх умовах. Класичний склад продуктів, необхідних для створення цієї страви, зазначений у списку інгредієнтів. Ви можете додати або виключити будь-який продукт на свій розсуд. Як бачите, рецепт приготування супроводжується фото кожної окремої дії, що з легкістю дає зрозуміти, як зробити смачний Пхали з капусти. Кулінарія - це простий метод внести домашній затишок і радість у ваше повсякденне життя. Однак не варто забувати і про те, що зайві калорії можуть зіпсувати не тільки зовнішній вигляд, але і здоров'я людини. Тому кожен раз підраховуйте калорійність використовуваних продуктів. |
||
Категорія: Салати Переглядів: 55