Соус з часнику і майонезу![]() Час приготування: 5 хв Соус з часнику і майонезу підходить до вареного і запеченого м'яса, бутербродів, шаурми, холодцю, сухарикам. Готується він протягом п'яти хвилин. Для різноманітності смаку можна додати рубаною зелені. Опис приготування: Соус з часнику і майонезу - універсальний. Його можна використовувати з різними гарячими і холодними стравами або як маринад для курки, наприклад. Це - смачна добавка до овочевих страв. Мені особливо подобається такий соус до вареного м'яса. Його можна замішати безпосередньо перед подачею на стіл, прикрасити гілочкою зелені або пряної меленою паприкою. Якщо любите соуси поострее, додавайте більше часнику. Я зазвичай соус з часнику і майонезу НЕ солю і не перчу, але тут - справа смаку. Отже, як зробити соус з часнику і майонезу? 1. Часник очистіть, пропустіть через прес. 2. До часнику додайте трохи солі і свежемолотого перцю. Можна робити соус без солі і перцю, теж виходить смачно. Все залежить від смаку майонезу, який використовуєте. 3. Промийте і дрібно нарубати зелень - петрушку або кріп. Можна додати дрібно нарізану гострий перчик або солоний огірок. 4. Часник, сіль, перець, зелень змішайте з майонезом до однорідної маси. Соус з часнику і майонезу готовий! Подавайте в соуснику або маленькій мисочці. щоб зручно було вмочати. Зберігайте в холодильнику не більше 2-3 днів. Смачного! Основний інгредієнт: Овочі/Часник/Майонез Блюдо: Соуси/До м'яса/К птиці/До риби Інгредієнти:
Кількість порцій: 5 Напевно ви не просто так забрели на цю сторінку. Ви хочете знати, як приготувати Соус з часнику і майонезу. Це простий рецепт приготування цієї страви, проте класичний складу зазначених продуктів завжди можна змінити за власним бажанням. Ця страва всіма улюблене, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як зробити Соус з часнику і майонезу в домашніх умовах, вам допоможе більш ніж докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався рецепт, поставте йому оцінку і напишіть ваш відгук для автора. Візьміть на замітку, що необхідно вважати калорійність кожного виготовленого продукту, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе піклуватися про вашу фігуру і здоров'я. |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 237