Соус з болгарського перцю і волоських горіхівЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування соусу з болгарського перцю, фініків і волоських горіхів. Опис приготування: Обсмажити солодкий перець над газовими пальниками, часто перевертаючи. Викласти в миску і накрити. Дати трохи охолонути. Зняти шкіру і видалити насіння. Відкласти в сторону. Тим часом, замочити фініки без кісточок в гарячій воді протягом 10 хвилин до м'якості. Злити воду. Подрібнити зерна граната в кухонному комбайні. Додати болгарський перець, фініки, волоські горіхи і червоний перець. Змішати до отримання однорідної маси. Повільно додати оливкове масло. Приправити до смаку сіллю і перцем. Обсмажити лаваші над газовими пальниками, часто перевертаючи. Полити оливковою олією і приправити сіллю. Подавати теплими з приготовленим соусом. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Перець/Горіхи Блюдо: Соуси Географія кухні: Країни Європи/Англійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Якщо ви знайшли цей приголомшливий рецепт, значить, у вас прекрасний смак. Настав час показати світу, що ви здатні і володієте знаннями, як приготувати Соус з болгарського перцю і волоських горіхів. У першу чергу, розгляньте весь склад інгредієнтів необхідних для цієї страви. На цій сторінці представлений класичний спосіб, як зробити Соус з болгарського перцю і волоських горіхів у себе вдома. Це досить простий рецепт приготування цієї кулінарного виробу, що супроводжує докладним описом кожного кроку і фото окремих дій. Сподіваємося, приготування вам сподобалося, і ви з радістю оціните представлений тут рецепт приготування і поділіться своїм враженням з автором. |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 98