Соус з чилі, горіхів і солодкого перцю![]() Час приготування: 25 хв Рецепт приготування гострого соусу з чилі, волоських горіхів, мигдальних горіхів, томатної пасти, цибулі та болгарського перцю. Опис приготування: Обсмажити солодкий перець над полум'ям газового пальника на сильному вогні або на грилі. Смажити перець, тримаючи і перевертаючи його кліщами, поки він не почорніє. Перець також можна обсмажити в духовці на аркуші для випічки, перевертаючи час від часу. Покласти перець в миску, накрити поліетиленовою плівкою. Дати постояти 15 хвилин. Видалити шкіру і насіння. Змішати перець, оцет, цибуля, томатну пасту, часник, горіхи і чилі в кухонному комбайні. Викласти соус в миску. Подавати з підсмаженим багетом. Соус може зберігатися в холодильнику в герметичному контейнері до 3 днів. Необхідно нагріти його до кімнатної температури перед подачею на стіл. Основний інгредієнт: Овочі/Перець/Чилі Блюдо: Соуси/До м'яса/К птиці/До риби Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Якщо Вам сподобався цей оригінальний рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся створити цей кулінарний шедевр у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіх технологій і порядку приготування, зазначеного в описі і стежте за допоміжним фото. Готування страви принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Соус з чилі, горіхів і солодкого перцю на домашній кухні. Тут представлений варіант страви в класичному виконанні, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Laquo; Соус з чилі, горіхів і солодкого перцю - Улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Рецепт приготування не тільки простий, а ще й досить дешевий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди фігурі і здоров'ю. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. Кулінарія принесе не тільки затишок у домі, а й радість та смачні враження для всіх! |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 60