Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Сосиски в тісті на сковороді
Запечені кабачки в духовці
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Соуси » Соус з чилі, горіхів і солодкого перцю

Соус з чилі, горіхів і солодкого перцю

Соус з чилі, горіхів і солодкого перцю
Час приготування: 25 хв
Рецепт приготування гострого соусу з чилі, волоських горіхів, мигдальних горіхів, томатної пасти, цибулі та болгарського перцю.

Опис приготування:
Обсмажити солодкий перець над полум'ям газового пальника на сильному вогні або на грилі. Смажити перець, тримаючи і перевертаючи його кліщами, поки він не почорніє. Перець також можна обсмажити в духовці на аркуші для випічки, перевертаючи час від часу. Покласти перець в миску, накрити поліетиленовою плівкою. Дати постояти 15 хвилин. Видалити шкіру і насіння.

Змішати перець, оцет, цибуля, томатну пасту, часник, горіхи і чилі в кухонному комбайні. Викласти соус в миску. Подавати з підсмаженим багетом. Соус може зберігатися в холодильнику в герметичному контейнері до 3 днів. Необхідно нагріти його до кімнатної температури перед подачею на стіл.


Основний інгредієнт:
Овочі/Перець/Чилі
Блюдо: Соуси/До м'яса/К птиці/До риби
Географія кухні: Країни Європи/Італійська

Інгредієнти:
  • червоних болгарських перцю - 2 Штуки
  • винного оцту - 1 Ст. ложка
  • цибулі-шалот - 1 1/2 Ст. ложки
  • томатної пасти - 1 Ст. ложка
  • часнику - 1 Зубчик
  • мигдальних горіхів - 1/4 Чашки (підсмажених)
  • волоських горіхів - 1/4 склянки (підсмажених)
  • Чилі - 1 Штука
  • багет - 1 Штука (нарізаний скибочками і підсмажений)

Кількість порцій: 6
Якщо Вам сподобався цей оригінальний рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся створити цей кулінарний шедевр у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіх технологій і порядку приготування, зазначеного в описі і стежте за допоміжним фото. Готування страви принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Соус з чилі, горіхів і солодкого перцю на домашній кухні. Тут представлений варіант страви в класичному виконанні, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Laquo; Соус з чилі, горіхів і солодкого перцю - Улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Рецепт приготування не тільки простий, а ще й досить дешевий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди фігурі і здоров'ю. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. Кулінарія принесе не тільки затишок у домі, а й радість та смачні враження для всіх!
Категорія: Соуси Переглядів: 60   
Схожі рецепти страв з фото:
Соус з болгарського перцю і волоських горіхів
Лосось з сальсою з кінзи
Салат з квасолі з горіхами
Соус чилі
Тайський рибний бульйон
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.