Тапенад з оливокЧас приготування: 10 хв Тапенад з оливок - це провансальське блюдо, яке готується з каперсів і оливок. Це популярна у Франції закуска. Її намазують на білий хліб або використовують як інгредієнт в стравах. Спробуйте Опис приготування: Тапенад з оливок можна робити і з анчоусами, але вони мають яскраво виражений смак і не завжди їх бажано додавати. Напевно, потрібно народитися і вирости у Франції, щоб ласувати бутербродами з тапенадом з оливок, але як добавка, наприклад, до сендвіч з салатом Ніцца дуже навіть підходить. Успіхів і приємного апетиту! Основний інгредієнт: Оливки Блюдо: Соуси/Закуски Географія кухні: Країни Європи/Французька Дієта: Пісні страви/Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Тапенад з оливок Оливки, часник, каперси завантажити в блендер. Додати гірчицю, масло, зелень і спеції. Всі подрібнити у блендері. Смачного! Рецепт приготування з фото допоможе вам швидко дізнатися, як готується Тапенад з оливок будинку. У вас обов'язково вийде смачний Тапенад з оливок, а якщо вам не сподобався склад, ви можете з легкістю виключити або додати будь інгредієнт на ваш розсуд, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорійність кожного продукту. Не бійтеся вносити свої нововведення в приготування страви. Експериментуйте, і тоді кулінарія стане для вас улюбленим заняттям! Кожне приготоване вами блюдо - це найкраща відповідь на питання, як зробити ваше життя різноманітніше і смачніше! Тепер ви знаєте, як приготувати класичний рецепт Тапенад з оливок в домашніх умовах. |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 20