Домашній майонезЧас приготування: 5 хв Домашній майонез - отличнейшая заміна магазинному, оскільки він не містить консервантів, виходить недорогим, а спеції в нього можна додавати за бажанням, кожен раз створюючи новий смак. Основний інгредієнт: Яйця/Гірчиця Блюдо: Соуси Інгредієнти:
Кількість порцій: 3 Як приготувати Домашній майонез Готуємо всі необхідні інгредієнти: вони повинні бути кімнатної температури і обов'язково СВІЖИМИ. У чашу вбиваємо яйце. Всипаємо сіль, цукор і додаємо гірчицю. Збиваємо 1-2 хвилини, поки маса не стане однорідною. Не перестаючи збивати, тонкою цівкою вливаємо олію. Коли маса почне помітно густіти, вливаємо олію, що залишилася і лимонний сік. Майонез готовий. Смачного. * Зберігати в холодильнику в щільно закритій банці можна до двох тижнів. Ви хочете, щоб у вас вийшов такий же смачний і апетитний кулінарний шедевр як на фото? Для цього вам необхідно уважно прочитати рецепт приготування, що дасть зрозуміти, як готувати Домашній майонез в домашніх умовах. Приготування не доставить вам багато клопоту, якщо ви будете слідувати всім розпорядженням. Погодьтеся, рецепт не тільки простий, але і достатньо дешевий. А ось класичний склад інгредієнтів, може бути змінений на ваш смак - це справа вашої фантазії. Головне, не забувайте про калорійність продуктів для збереження гарної фігури і здоров'я. Якщо у вас вийшло чудове блюдо, не полінуйтеся подякувати за це автора. Домашній майонез - кращий спосіб, як зробити ваше життя приємніше і доставити радість близьким! |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 43