Соус Цацики (Tzatziki)Час приготування: 10 хв Соус з йогурту і свіжого огірка, заправлений оливковою олією, часником, сіллю і перцем. В охолодженому вигляді соус подається до м'яса, овочів, хлібу, картопляних чіпсів. Опис приготування: Огірки для соусу можна нарізати дуже дрібно, а можна залишити невеликі шматочки, щоб вони відчувалися. Можна додати також подрібнену зелень, що актуально в сезон дозрівання такої, - петрушку, кріп, м'яту. Призначення: Фуршет Основний інгредієнт: Молочні продукти/Йогурт Блюдо: Соуси Географія кухні: Країни Європи/Грецька Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Соус Цацики (Tzatziki) 1. Огірки промийте, очистіть від шкірки, ложкою згріб насіння, якщо вони великі. 2. Очищені огірки дрібно наріжте. Викладіть в миску, в якій цацики будемо змішувати. 3. Очистіть часник, викладіть в блендер або пропустіть через прес в окрему мисочку. Додайте до часнику оливкова олія і перемішайте до однорідної маси. 4. Змішайте всі інгредієнти. Додайте до огірків йогурт, перець, сіль, часник з оливковою олією і лимонний сік. Спробуйте. Збалансуйте смак, додавши інгредієнти, за своїм смаком. 5. Розмішайте ложкою або віночком. 6. Затягніть соус плівкою і відправте в холодильник. Цацики смачний охолоджений. 7. Подавайте цацики до чіпсів, хлібці, овочам, птиці або риби. Смачного! Тепер ви знаєте як приготувати домашній Соус Цацики (Tzatziki) raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Соус Цацики (Tzatziki) можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа. |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 42