Пісні деруниЧас приготування: 30 хв Деруни обожнюю! Особливо з соусом цацики і солоної сьомгою. Якщо у вас є електрична терка, то деруни ви зможете приготувати за півгодини. Пісні деруни готуємо з картоплі, борошна, спецій, без яєць. Опис приготування: Як приготувати пісні деруни? 1. Спочатку треба почистити картоплю. До речі, все робити доведеться швидко, тому картопля пустить багато соку, тому, що йдеться, засукавши рукави. 2. Отже, картоплю треба натерти на тертці. Найкраще - електричної. Відіжміть руками терту картоплю. 3. У миску з картоплею додайте сіль, перець, подрібнену зелень (петрушку). Перемішайте. Всипте борошно і ще раз перемішайте. Якщо бажаєте, додайте тертий лук (одну цибулину). Я цибуля не додаю. 4. У сковороду влийте масло, нагрійте на середньо-високому вогні. Викладіть ложкою три-чотири деруна (викладіть тісто ложкою і розтягніть до формв млинчика). Деруни повинні плавати у маслі. Смажте з кожного боку по 3-4 хвилини. Порцію готових дерунів викладайте на застелену паперовими рушниками тарілку, треба, щоб рушники ввібрали зайве масло. 5. Таким чином смажте всі деруни. Подавайте деруни з соусом цацики. Для цацики треба змішати пару тертих солоних огірків, кілька ложці сиру, кілька ложок натурального йогурту, пропустити туди ж через прес зубчик або пару зубчиків часнику, додати ложку лимонного соку, солі і перцю. Смачного! Призначення: На обід/На вечерю/Сімейна вечеря/На швидку руку Основний інгредієнт: Овочі/Картопля Блюдо: Гарячі страви Дієта: Пісні страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Вдивіться в цей простий, але в теж час унікальний рецепт. Пісні деруни - улюблене блюдо для багатьох людей. Як приготувати Пісні деруни в домашніх умовах вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цього кулінарного шедевра містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати з даного списку, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - цікаве заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайві кілограми постарайтеся щоразу підраховувати калорійність кожного продукту. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 301