Грибний соус з лисичокЧас приготування: 1 ч. 0 хв Грибний соус з лисичок - дуже смачна приправа до м'яса, до відварного картоплі, гречці ... Та до чого завгодно :) Робити його легко і просто, головне - знайти хороші лисички! Опис приготування: Грибний соус з лисичок - корисний низькокалорійний гарнір, який багато урізноманітнює ваш стіл! Коли я його подаю, у всіх відразу піднімається настрій і в повітрі витає відчуття свята :) Грибний соус з лисичок - це справжня знахідка для вегетаріанців, він добре поєднується з різними овочами. Сподіваюся, ви оціните рецепт грибного соусу з лисичок :) Успіхів вам у приготуванні і смачного! Основний інгредієнт: Гриби/Лисички Блюдо: Соуси/До м'яса/Грибний соус Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-8 Як приготувати Грибний соус з лисичок Помити і обсушити гриби. Порізати лисички. Лисички відварити. Цибулю дрібно порізати і обсмажити. Додати відкинути на сито лисички. Смажити 7-10 хвилин з цибулею. Додати вершки, варити 5-10 хвилин, поки соус не загусне. Смачного! Гідно оцінити Грибний соус з лисичок ви зможете, якщо самі приготуєте це блюдо будинку. Перш ніж починати приготування, підготуйте всі необхідні продукти і кухонні прилади. Далі уважно прочитайте рецепт приготування та ознайомтесь з фото конкретних дій. Запам'ятавши, як готувати Грибний соус з лисичок, приступайте до справи. Погодьтеся, тут представлений досить простий рецепт. Ваша фантазія дозволить додати до виробу свій неповторний смак і аромат, змінивши класичний склад. Але не забудьте врахувати калорійність всіх інгредієнтів, щоб не нашкодити здоров'ю й фігурі. Поділіться своїми враженнями та ідеями з автором, нехай кулінарія об'єднує людей з усього світу! |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 47