Соус з лисичокЧас приготування: 40 хв Соус з лисичок підходить до овочевих, м'ясних страв, пасті. Він - густий, ароматний і дуже поживний. Соус готується просто і швидко. Для нього можна використовувати як свіжі, так і мариновані гриби. Опис приготування: Як приготувати соус з лисичок? 1. Очистіть і, якщо потрібно, промийте лисички. Дрібно наріжте. Можете залишити пару цілих маленьких грибочків, в соусі вони буде відмінно виглядати. Мені подобається бачити, з чого зроблений соус, до того ж розкуштувати цілий інгредієнт. 2. Цибулю очистіть, дрібно наріжте кубиками. 3. Нагрійте сковороду, розтопіть в ній вершкове масло і обсмажте цибулю до золотистого кольору. 4. Нарізані лисички додайте до цибулі і смажте до золотистого кольору. Спочатку повинна випаруватися вся рідина, тому вогонь можете збільшити, але пізніше не забудьте повернути на середній або навіть повільний. Обсяг лисичок при смаженні зменшитися в рази три. 5. Посоліть і поперчіть лисички. Перемішайте. 6. У готові лисички з цибулею тонкою цівкою і безперервно помішуючи всипте борошно. Від кількості борошна залежить густота соусу. Регулюйте її на свій розсуд. 7. Тонкою цівкою влийте окріп, помішуючи. Можете використовувати менше вказаного в рецепті кількості води. Потім додайте вершки і сметану. Все перемішайте. До кипіння не доводите. Можна використовувати тільки вершки без сметани. Тоді соус буде солодкуватого смаку. Спробуйте і виберіть свій улюблений варіант. Такий соус ідеальний з смаженої і вареною картоплею, макаронів, до котлет та інших м'ясних страв. Смачного! Основний інгредієнт: Гриби/Лисички Блюдо: Соуси/До м'яса/К птиці Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Якщо ви переглядаєте цей фантастичний рецепт, значить, ви розумієте толк в смаку. Прийшла пора довести собі і всім навколо, що ви можете і знаєте як приготувати Соус з лисичок. Для початку прочитайте повний склад продуктів, що входять в рецептуру кулінарного виробу. Тут ви бачите класичний метод, як зробити Соус з лисичок в домашніх умовах. Це найпростіший рецепт приготування цієї страви, доповнений повним описом послідовності дій та фото. Порадуйте близьких своїм кулінарним твором і обов'язково поділіться своїми враженнями з усіма користувачами нашого сайту. |
||
Категорія: Соуси Переглядів: 52