Юшка з сомаЧас приготування: 1 ч. 40 хв Сом - досить корисна і поживна риба. Юшка з сома виходить дуже смачна - розповідаю, як її правильно приготувати. Опис приготування: Дієтологи радять якомога частіше приймати в їжу бульйони і супи, оскільки користь рідких страв для організму просто неоціненна. Щоб користі від супу було ще більше, раджу приготувати юшку з сома. М'ясо сома корисно для здоров'я шкіри, слизових оболонок, нервової і травної системи, воно чудово регулює цукор в крові, крім того, в ньому міститься антиоксидант. Отже, ділюся з вами рецептом юшки з сома! Призначення: На обід/Корисний обід Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Сом Блюдо: Супи/Юшка Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Юшка з сома 1. Рибу ретельно промиваємо і обробляв: голову відрізаємо, відокремлюємо філе від кісток. Потім голову розрубуємо на частини, а філе нарізаємо на 10-12 шматків. 2. Голову і хребет сома ретельно миємо, кладемо в каструлю і заливаємо водою. Варимо 30 хвилин, а потім додаємо шматки філе і лавровий лист. Солимо, перчимо. Продовжуємо варити на слабкому вогні 15 хвилин. 3. Тепер займемося овочами. Дрібно нарізаємо лук. 4. Моркву натираємо на крупній тертці. 5. Далі викладаємо цибулю і моркву на розігріту сковороду і обсмажуємо овочі до золотистого відтінку. 6. Поки морква з цибулею обсмажуються, нарізаємо невеликими шматочками картоплю. 7. Коли пройде 45 хвилин з тих пір, як ми почали варити рибу, витягуємо її з каструлі, проціджуємо бульйон. Ставимо бульйон назад на вогонь і доводимо до кипіння. У киплячий бульйон кладемо картоплю і варимо 15 хвилин. 8. Після вказаного часу додаємо в каструлю шматки риби і обсмажені моркву і цибулю. Варимо далі, 5-7 хвилин. 9. Юшка з сома готова! Тепер вимикаємо вогонь і даємо їй настоятися 15 хвилин. При подачі посипаємо дрібно нарізаною зеленню. Смачного! Вдивіться в цей нескладний, але в той же час оригінальний рецепт. Laquo; Юшка з сома - Улюблена страва для багатьох людей. Як приготувати Юшка з сома у себе на домашній кухні вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цієї страви містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати за цим списком, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - захоплююче заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайву вагу спробуйте щоразу підраховувати калорійність кожного харчового продукту. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 190