Заливне з сомаЧас приготування: 7 ч. 0 хв З сома виходить отлівноє заливне. Бульйон на сомі буде наваристим. Я готую заливне з сома із зеленим горошком, морквою і цибулею. Опис приготування: Ще заливне з сома, як і іншу заливну рибу, подають з часточками лимона. Дуже раджу і вам. Але я не вказувала цього в рецепті, оскільки подача завжди на любителя. Моя подруга любить навіть заливну рибу їсти з гірчицею. Рецепт заливного з сома я вигадала сама, коли чоловік приніс мені з риболовлі сома. Все сталося напередодні свят, тому я вирішила спробувати приготувати з сома не основне блюдо, а закуску. От і вийшло приголомшливе заливне з сома. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Сом Блюдо: Закуски Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Заливне з сома Приготуйте всі інгредієнти. Мені пощастило, чоловік спіймав таку невеликого сома. Помийте сома, попатраєте від нутрощів. Розріжте на шматки, викладіть в каструлю і зайлете водою. До сому додайте ріпчасту цибулю, моркву, корінь петрушки і селери, чорний перець горошком, лавровий лист. Посоліть. Як тільки вода закипить, дістаньте лавровий лист. Інакше бульйон буде гірким. Поваріть на повільному вогні ще 2-2,5 години. Потім дістаньте все з бульйону, відставте його в сторону, щоб охолов. Сома розберіть на м'ясо і кістки. Кістки викидаємо. Моркву наріжте, вона буде в холодці. Викладіть в мисочки для холодцю м'ясо сома, морква і зелений горошок. Желатин розведіть у воді, додайте в бульйон і трохи поваріть до розчинення желатину. Залийте формочки. Поставте в холодильник до повного застигання. Заливне з сома застигає близько 4 годин. Потім можете додавати його зі свіжою зеленню. Вам сподобався цей рецепт? Ви хочете зробити домашній Заливне з сома своїми руками? Тоді дотримуйтесь представленим фото кроків, які детально показують, як готується це фантастичне блюдо. Приготування займе у вас небагато часу, і незабаром ви зможете скуштувати смачний Заливне з сома прямо у себе вдома. Тут представлений класичний рецепт приготування цієї страви, однак за допомогою вашої фантазії ви можете легко поміняти склад продуктів, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорії. Пам'ятайте, кулінарія - простий спосіб урізноманітнити ваше життя! |
||
Категорія: Закуски Переглядів: 335