Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Запечені кабачки в духовці
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Супи » Суп-пюре з опеньків

Суп-пюре з опеньків

Суп-пюре з опеньків
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Опеньки - поживні гриби. Всього 100 гр опеньків достатньо, щоб задовольнити потребу організму в таких елементах, як цинк і мідь. Тому суп-пюре з опеньків не тільки смачний, а й корисний.

Опис приготування:
Пропоную оцінити цей рецепт супу-пюре з опеньків. Суп виходить смачним і дуже ситним, та й готувати його нескладно. Інгредієнти, знову ж таки, дуже прості - я завжди заморожую багато опеньків на зиму, а потім по ходу року дістаю невеликими порціями і варю ось такий ось суп-пюре. Сподіваюся, рецепт вам сподобається і, звичайно ж, стане в нагоді. Удачи в приготуванні! :)

Призначення: На обід

Основний інгредієнт:
Гриби/Опеньки
Блюдо: Супи/Супи-пюре
Географія кухні: Російська кухня
Дієта: Вегетаріанське харчування

Інгредієнти:
  • Опеньки - 300 Грам
  • Картопля - 1 Штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 Штука
  • вода - 2 склянки
  • Вершки - 1 Стакан (або молоко)
  • Масло вершкове - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Зелень - За смаком (для прикраси)
  • Лавровий лист - 1 Штука (за бажанням)

Кількість порцій: 2

Як приготувати Суп-пюре з опеньків
Суп-пюре з опеньків 1. Відварюємо опеньки в підсоленій воді. Цей процес займе 20-30 хвилин. Якщо Ви використовуєте заморожені опеньки, просто розморожуєте їх, варити не потрібно. Проте все одно промийте гриби проточною водою. Суп-пюре з опеньків 2. Картоплю нарізаємо невеликими шматочками і відварюємо. Не забуваємо підсолити воду. Можна додати в каструлю лавровий лист, він додасть картоплі аромат. Суп-пюре з опеньків 3. Поки картопля і гриби варяться, дрібно нарізаємо цибулю. Суп-пюре з опеньків 4. Потім розтоплюємо на сковороді вершкове масло і обсмажуємо цибулю до прозорості. Суп-пюре з опеньків 5. Готові опеньки додаємо в сковороду до цибулі, ретельно перемішуємо і тушкуємо хвилин 20. Суп-пюре з опеньків 6. Коли звариться картопля, дістаємо його і кладемо в блендер. Воду не виливаємо, вона нам знадобиться пізніше. Якщо Ви використовували лавровий лист, то тепер слід його видалити. Суп-пюре з опеньків 7. Готову картоплю і гриби подрібнюємо в блендері. Суп-пюре з опеньків 8. Потім вливаємо масу назад в каструлю, де варилася картопля. Ретельно перемішуємо, доводимо до кипіння, потім вимикаємо плиту. Суп-пюре з опеньків 9. Тепер завершальний штрих - додаємо вершки (підійде і молоко), ще раз перемішуємо і залишаємо на плиті ще не кілька хвилин. Суп-пюре з опеньків 10. Наше страва готова! Смачного!
Ми хочемо, щоб цей простий рецепт приготування чудового блюда - Суп-пюре з опеньків, потрапив у вашу колекцію улюбленої їжі. А з'ясувати, як приготувати його смачно і швидко допоможе покроковий рецепт з фото, що містить докладний опис кожної дії. Пам'ятайте приготування їжі повинно бути акуратним і з хорошими емоціями. Тому намагайтеся готувати в чистоті і з хорошим настроєм. Як завжди, ніхто не забороняє вам міняти класичний склад виробу, але при цьому намагайтеся дотримуватися представленого опису. Суп-пюре з опеньків - простий спосіб, як зробити комусь приємне. Чудовий аромат і смак страви здивує навіть самого вишуканого гурмана, а ви блисне своїм кулінарним талантом і будете оцінені по достоїнству!
Категорія: Супи Переглядів: 416   
Схожі рецепти страв з фото:
Опеньки з цибулею
Крем-суп з опеньків
Заморожені опеньки в сметані
Суп із заморожених опеньків
Суп з опеньків з гречкою
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.