Грибний суп з красноголовцівЧас приготування: 1 ч. 0 хв Грибний суп з красноголовців готується дуже просто. Можна його варити з м'ясом або без. Мій простий рецепт грибного супу - без м'яса. Додамо картоплю, моркву, цибулю, трохи зелені і суп готовий! Опис приготування: Як зварити грибний суп з красноголовців? 1. Підосичники очистіть, обріжте червиві частини. Промийте. 2. У каструлю влийте воду, посоліть, додайте гриби і варіть на середньому вогні. Знімайте пінку шумівкою. Гриби варіть до готовності (20 хвилин). 3. Потім додайте чорний перець горошком, лавровий лист і варіть на помірному вогні. 4. Цибулину і моркву очистіть. Лук наріжте кубиками, моркву - півкільцями. Обсмажте моркву з цибулею на олії до золотистого кольору. 5. Картоплю почистіть і наріжте брусочками. Додайте в грибний бульйон. 6. Через кілька хвилин додайте смажені моркву і цибулю. 7. Посоліть ще трохи і варіть суп до м'якості картоплі. 8. У готовий грибний суп з красноголовців додайте нарізану петрушку. Подавайте грибний суп зі сметаною. Смачного! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Гриби/Красноголовці Блюдо: Супи Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Виявивши це приголомшливе блюдо, ви просто зобов'язані з'ясувати, як готувати його вдома. У першу чергу, досконально простудіюйте рецепт приготування. Краще всього заздалегідь придбати всі необхідні продукти, щоб не зупиняти приготування в зв'язку з нестачею одного з інгредієнтів. Далі вам слід підготувати і розставити всю необхідну кухонне начиння і продукти. А зараз дізнаємося, як робити Грибний суп з красноголовців в домашніх умовах. У цьому нам допоможе докладний рецепт, кожен крок якого супроводжується фото. Якщо ви любите винаходити, то завжди можете внести зміни в простий склад виробу, прибравши або додавши той чи інший інгредієнт. Проробивши всі дії з опису, ви з легкістю зможете запам'ятати, як приготувати смачний Грибний суп з красноголовців самостійно. Творіть і експериментуйте на кухні, і тоді кулінарія буде радувати вас і всю вашу родину день у день. Але не забудьте враховувати калорійність виготовлених виробів, щоб завжди залишатися гарними й здоровими. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 91