Гострий суп з квасолеюЧас приготування: 2 ч. 0 хв Кажуть, що занадто гострі страви шкідливі для шлунка. Але гострий супчик дуже добре приготувати в зимовий морозний вечір. Він добре зігріває. Опис приготування: Думаю, гострий суп, який ми сьогодні приготуємо, припаде до смаку і вам. Зазвичай гострі страви люблять і готують в Середній Азії і на Кавказі. Слов'янська кухня більш прісна. Але любителі гострих страв знайдуться і тут. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Боби/Квасоля Блюдо: Супи Географія кухні: Північна і Південна Америка/Аргентинська Інгредієнти:
Кількість порцій: 8-9 Як приготувати Гострий суп з квасолею 1. М'ясо промийте і наріжте на невеликі шматочки. Тепер вощи промиємо і почистимо. Порубаємо дрібно цибулю. Перець наріжемо маленькими кубиками. Гострий перець дрібно порубати. Коріння селери наріжемо невеликими кубиками. Обсмажити до прозорості цибулю і додати перець солодкий і гострий, і селеру. Смажити все разом близько 5 хвилин. 2. Розжарити масло в сковороді. М'ясо потрібно смажити невеликими партіями, хвилин по 5 кожну, щоб м'ясо добре обсмажити і покрилося скоринкою. 3. Додати обсмажене м'ясо до овочів. Покласти борошно і добре перемішати. Смажити всю масу протягом 2-3 хвилин. Перекласти вміст сковороди у велику каструлю і залити бульйоном. Додати за смаком сіль і перець і довести до кипіння. Після цього зменшити вогонь і варити 1,5 години, поки не звариться м'ясо. Додати квасолю, проварити ще хвилин 10 і можна подавати гострий суп на стіл. Прикрасити зеленню. Гідно оцінити Гострий суп з квасолею ви зможете, якщо самі приготуєте це блюдо будинку. Перш ніж починати приготування, підготуйте всі необхідні продукти і кухонні прилади. Далі уважно прочитайте рецепт приготування та ознайомтесь з фото конкретних дій. Запам'ятавши, як готувати Гострий суп з квасолею, приступайте до справи. Погодьтеся, тут представлений досить простий рецепт. Ваша фантазія дозволить додати до виробу свій неповторний смак і аромат, змінивши класичний склад. Але не забудьте врахувати калорійність всіх інгредієнтів, щоб не нашкодити здоров'ю й фігурі. Поділіться своїми враженнями та ідеями з автором, нехай кулінарія об'єднує людей з усього світу! |
||
Категорія: Супи Переглядів: 90