Суп з галушкамиЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування картопляного супу з галушками. Опис приготування: Суп з галушками дуже простий у приготуванні, при цьому він дуже смачний. Приготування: Щоб приготувати галушки. У каструлі довести 1 склянку води до кипіння. Додати 1/3 борошна, перемішати і вимкнути вогонь. Остудити, додати яйця і борошно, перемішати. (Заважати, поки тісто не буде відставати від стінок посуду) У каструлі довести підсолену воду до кипіння. Відірвати від тесту невеликі шматочки і відварити до готовності. Обсмажити цибулю в олії до золотистого кольору. Нарізати картоплю кубиками і викласти в киплячий м'ясний бульйон або воду. Відварити до напівготовності. Додати галушки, цибулю, перець горошком, лавровий лист, сіль і готувати 10 хвилин. Посипати суп подрібненою зеленню і подавати. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Борошно і тісто/Мука Блюдо: Гарячі страви/Галушки Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Гідно оцінити Суп з галушками ви зможете, якщо самі приготуєте це блюдо будинку. Перш ніж починати приготування, підготуйте всі необхідні продукти і кухонні прилади. Далі уважно прочитайте рецепт приготування та ознайомтесь з фото конкретних дій. Запам'ятавши, як готувати Суп з галушками, приступайте до справи. Погодьтеся, тут представлений досить простий рецепт. Ваша фантазія дозволить додати до виробу свій неповторний смак і аромат, змінивши класичний склад. Але не забудьте врахувати калорійність всіх інгредієнтів, щоб не нашкодити здоров'ю й фігурі. Поділіться своїми враженнями та ідеями з автором, нехай кулінарія об'єднує людей з усього світу! |
||
Категорія: Супи Переглядів: 72