Пісні галушкиЧас приготування: 30 хв Пісні галушки - універсальне блюдо, яке можна подати в бульйоні, обсмажити і подати як закуску або гарнір. Галушки я буду смажити і на все приготування страви в мене піде 30-40 хвилин. Опис приготування: Як приготувати пісні галушки? 1. З просіяного борошна, кип'яченої охолодженої води і солі замісити тісто. 2. Тісто розділіть на шматочки і скачайте в ковбаски. Кожну ковбаску поріжте на шматочки. 3. Галушки можна варити в киплячій підсоленій воді, а можна обсмажити на маслі в сковороді. Отже, в сковороду влийте масло, розігрійте його на середньо-швидкому вогні. Обсмажте галушки з двох боків до золотистого кольору. 4. Зелень промийте, просушіть на паперовому рушнику і нарубати. В кінці смаження додайте подрібнену зелень до галушок. Пісні галушки готові! Дуже смачно подати такі галушки до супу або бульйону. Можна їх приправити смаженою цибулею, морковочкой. Тісто для пісних галушок можна приготувати про запас і зберігати в холодильнику до 3 днів. Смачного! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Борошно і тісто Блюдо: Гарячі страви/Галушки Дієта: Пісні страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Гідно оцінити Пісні галушки ви зможете, якщо самі приготуєте це блюдо будинку. Перш ніж починати приготування, підготуйте всі необхідні продукти і кухонні прилади. Далі уважно прочитайте рецепт приготування та ознайомтесь з фото конкретних дій. Запам'ятавши, як готувати Пісні галушки, приступайте до справи. Погодьтеся, тут представлений досить простий рецепт. Ваша фантазія дозволить додати до виробу свій неповторний смак і аромат, змінивши класичний склад. Але не забудьте врахувати калорійність всіх інгредієнтів, щоб не нашкодити здоров'ю й фігурі. Поділіться своїми враженнями та ідеями з автором, нехай кулінарія об'єднує людей з усього світу! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 412