Макарони з курячим філеЧас приготування: 30 хв З макаронів готують гарніри, салати, супи, запіканки, а ми розберемо рецепт приготування макаронів з курячим філе. Опис приготування: Щоб приготувати що-небудь «на швидку руку», прекрасно підійде простий рецепт макаронів з курячим філе. Сама ласа частина курочки і легкозасвоюваних може бути приготована як на обід, так і на вечерю. А як приготувати макарони з курячим філе і для святкового столу? Та дуже просто, невелика прикраса у вигляді посипаного сиру і зелені додасть страві майже ресторанний вигляд. Спробуйте, Вам обов'язково сподобається! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Птах/Курка/Макарони Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Макарони з курячим філе Воду в каструлі доводимо до кипіння, кладемо сіль і макарони і відразу ж перемішуємо, щоб вони не злиплися, якщо ми використовуємо нетверді сорти макаронів, краще у воду додати 1 ст. ложку рослинної олії, варимо в залежності від часу приготування, зазначеної на упаковці, зазвичай 7-10 хвилин. Готові макарони проціджуємо. Поки готуються макарони, куряче філе нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо на вершковому маслі протягом 10-15 хвилин, в кінці обсмажування солимо і додаємо спеції. Цибулю, моркву і помідор нарізаємо дрібними кубиками і на рослинному маслі обсмажуємо на іншій сковороді 5-7 хвилин. Макарони і зажарку додаємо в куряче філе, перемішуємо і всі разом смажимо ще 2-3 хвилини. Перед подачею на стіл блюдо можна посипати тертим сиром і прикрасити зеленню. Їжте! Це смачно і ситно! Макарони з курячим філе - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Макарони з курячим філе в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 1129