Юшка з ракамиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Старовинне російське блюдо зі смаком юшки і ароматом раків. Подавалося по неділях і святах з кулеб'яками. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Морепродукти Блюдо: Супи/Юшки Географія кухні: Російська кухня Дієта: Дієтичне харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Юшка з раками Приготувати 2 літри міцного рибного бульйону з будь-якої традиційної риби або з декількох сортів. Остудити. Процідити. Раків зварити в підсоленій воді до готовності (7-10 хвилин). Остудити їх і розібрати. Панцири вичистити. М'ясо ракових шийок і колишній скласти окремо. Приготувати фарш з рибного філе, м'яса з клешнею, хліба (розмоченого у вершках), солі, перцю, сирих яєць. Всі складові добре подрібнити і розмішати до однорідної маси. Отриманим фаршем наповнити панцирі раків. Готові панцири скласти в каструлю, залити бульйоном і прокип'ятити кілька хвилин. Юшку зняти з вогню. У глибоку тарілку покласти 2 панцира, трохи ракових шийок, залити бульйоном. При бажанні посипати зеленню, прикрасити лимоном, оливкою. Подавати ще гарячим. Правильна юшка виходить прозорою і ароматною. Вдивіться в цей нескладний, але в той же час оригінальний рецепт. Laquo; Юшка з раками - Улюблена страва для багатьох людей. Як приготувати Юшка з раками у себе на домашній кухні вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цієї страви містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати за цим списком, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - захоплююче заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайву вагу спробуйте щоразу підраховувати калорійність кожного харчового продукту. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 126