Борщ з копченими реберцямиЧас приготування: 2 ч. 0 хв Борщ, по-моєму, найулюбленіший і частий суп на нашому столі. Коли в будинку є борщ, всі будуть завжди ситі. Ось мій рецепт борщу з копченими реберцями. Опис приготування: Представляю вам рецепт борщу з копченими реберцями. В принципі процес готування борщу завжди майже однаковий. У кожної господині є якісь свої секретик, звичайно. Я більше люблю готувати борщ з копченими реберцями саме з томатною пастою, а не зі свіжими помідорами, бо смак і колір виходять більш насиченими. Борщ з копченими реберцями я розливаю по тарілках і рясно сдавбріваю сметаною. Борщ сметаною не зіпсуєш. Окремо на тарілці кладу реберця. Ем з чорним хлібом і гарячим. Смачного! Призначення: На обід Основний інгредієнт: М'ясо/Субпродукти/Реберця Блюдо: Супи/Борщ Інгредієнти:
Кількість порцій: 8-10 Як приготувати Борщ з копченими реберцями У каструлю наливаємо води на 2/3 об'єму, ствім на вогонь і додаємо туди очищені цибулини. Коли вода закипить опускаємо туди ретельно помиті копчені реберця. Моркву миємо й натираємо на тертці або шаткуємо соломкою. Буряк очищаємо і також нарізаємо брусочками. Коли бульйон добре прокипіла, виймаємо звідти цибулю і додаємо буряк і моркву. Капусту миємо й шаткуємо. Чистимо і ріжемо кубиками картоплю. Додаємо в суп капусту і картоплю. А реберця тим часом виймаємо з бульйону, інакше вони переваряться. У каструлю додаємо зелень, солимо за смаком і додаємо томатну пасту. Варимо до готовності овочів 15-20 хвилин. Борщ готовий! Подаємо зі сметаною. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете спробувати зробити його будинку. А краще зрозуміти, як готується Борщ з копченими реберцями, вам покаже конкретний опис кожної дії з фото. Це прекрасне блюдо, яке полюбили мільйони людей. Його приготування досить просте і недороге. Рецепт приготування, представлений на нашому сайті - класичний. Але, мабуть, ви з легкістю зможете внести до складу інгредієнтів свої особисті переваги. Борщ з копченими реберцями - смачний і простий спосіб порадувати ваших близьких і внести свято у ваш домашній затишок. Не забудьте порахувати калорійність отриманого кулінарного виробу, щоб не нашкодити здоров'ю і не набрати вагу. |
||
Категорія: Супи Переглядів: 104