Шарлотка в хлібопічціЧас приготування: 2 ч. 0 хв Відмінний і простий рецепт шарлотки в хлібопічці обов'язково стане в нагоді вам. У вас вийде чудовий повітряний пиріг, яким ви зможете почастувати рідних і близьких. Опис приготування: Хлебопечка - відмінна річ, я дуже часто в ній готую, і вона мене ще не разу не підводила. А сьогодні я вирішила зробити що-небудь смачненьке і натрапила на цей класичний рецепт шарлотки в хлібопічці, приготувала, і відразу вирішила поділитися враженнями з вами. Пиріг вийшов вельми смачний, і всі мої рідні оцінили його, а зараз я розповім і вам, як зробити шарлотку в хлібопічці легко і неймовірно смачно. Призначення: На полуденок Основний інгредієнт: Борошно і тісто Блюдо: Випічка/Шарлотка Інгредієнти:
Кількість порцій: 8-10 Як приготувати Шарлотка в хлібопічці Розбиваємо яйця в глибокий посуд. За допомогою міксера збиваємо їх до утворення густої, високої піни. Потім необхідно всипати ванілін і цукор. Знову збиваємо поки піна не збільшиться в розмірі. Поступово всипаємо борошно, не перестаючи збивати. Яблука нарізаємо на дольки і додаємо до тіста, перемішуємо. Форму хлібопічки необхідно змастити масло, а потім посипати невеликою кількістю борошна. Вливаємо тісто у форму, закриваємо кришкою і ставимо режим Випічка raquo ;. Час приготування 1,5-2 години. Перша година відкривати кришку не варто, а от потім треба іноді перевіряти шарлотку на готовність. Коли вона стане приємного коричневого кольору, можемо виймати її і пригощатися. Якщо ви знайшли цей приголомшливий рецепт, значить, у вас прекрасний смак. Настав час показати світу, що ви здатні і володієте знаннями, як приготувати Шарлотка в хлібопічці. У першу чергу, розгляньте весь склад інгредієнтів необхідних для цієї страви. На цій сторінці представлений класичний спосіб, як зробити Шарлотка в хлібопічці у себе вдома. Це досить простий рецепт приготування цієї кулінарного виробу, що супроводжує докладним описом кожного кроку і фото окремих дій. Сподіваємося, приготування вам сподобалося, і ви з радістю оціните представлений тут рецепт приготування і поділіться своїм враженням з автором. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 80