Тісто для булочок в хлібопічціЧас приготування: 1 ч. 0 хв В черговий раз хлібопічка полегшує нам життя, і сьогодні ми будемо готувати здобу, взявши за основу рецепт тіста для булочок в хлібопічці. Опис приготування: Я належу до числа любителів солодкого, але, на жаль, не дуже вже люблю возитися з тестом. Саме з цієї причини я придбала для себе хлібопічку, і все стало в рази простіше. А зараз я розповім вам, як зробити тісто для булочок в хлібопічці без витрати сил і часу, а поки розумна техніка працює, ми можемо зайнятися більш цікавими справами, наприклад, подивитися телевізор або почитати журнал. І ось спеціально для вас рецепт тіста для булочок в хлібопічці з фото для більшої наочності. Основний інгредієнт: Борошно і тісто Інгредієнти:
Кількість порцій: 15-20 Як приготувати Тісто для булочок в хлібопічці Викладаємо в контейнер хлібопічки борошно, сіль, цукор, дріжджі, розтоплене масло і вливаємо воду. Встановлюємо режим Тісто raquo ;. Ось такий симпатичний колобок у нас виходить. Тепер деякий час кришку відкривати не варто. Тісто має збільшиться в розмірі в кілька разів. Ну, а з готового тіста ліпимо те, що на більше подобається. Вдивіться в цей простий, але в теж час унікальний рецепт. Тісто для булочок в хлібопічці - улюблене блюдо для багатьох людей. Як приготувати Тісто для булочок в хлібопічці в домашніх умовах вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цього кулінарного шедевра містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати з даного списку, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - цікаве заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайві кілограми постарайтеся щоразу підраховувати калорійність кожного продукту. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 97