Тісто для пирогів в хлібопічціЧас приготування: 2 ч. 0 хв Пиріг - це завжди свято, а от про його приготуванні так не скажеш. Тут я пропоную вам досить легкий і простий рецепт тіста для пирогів в хлібопічці - нехай техніка попрацює, а ми відпочинемо. Опис приготування: Цей рецепт приготування тіста для пирогів в хлібопічці я знала вже давно, але от все руки не доходили, та й ліньки було возитися з тестом. А сьогодні я в черговий раз вирішила зробити пиріг з м'ясом і грибами, і, звичайно ж, для економії свого часу і нерв заміс тіста залишила на совісті хлібопічки. І вона як завжди впоралася на 5 з плюсом, а тісто вийшло гарне з ідеальною консистенцією. Тепер я із задоволенням поділюся і з вами цим простим рецептом тіста для пирогів в хлібопічці. 1) Для початку викладаємо всі інгредієнти в контейнер хлібопічки і виставляємо режим Піца raquo ;. 2) Коли хлібопічка зробить свою роботу нам необхідно оцінити результат. Якщо тісто вийде дуже рідким, то необхідно додасть ще борошна і так до тих пір поки ми не отримаємо гарний пружний колобок. 3) Готове тісто ми виймаємо з контейнера і перекладаємо в каструлю і ставимо в тепле місце. 4) Нам необхідно, щоб тісто збільшилася в 2-3 рази, тоді ми його трохи помнемо і знову поставимо в тепле місце. Тепер тісто готове і ми можемо сміливо приступати до приготування пирога. Основний інгредієнт: Борошно і тісто Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Якщо Вам сподобався цей оригінальний рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся створити цей кулінарний шедевр у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіх технологій і порядку приготування, зазначеного в описі і стежте за допоміжним фото. Готування страви принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Тісто для пирогів в хлібопічці на домашній кухні. Тут представлений варіант страви в класичному виконанні, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Laquo; Тісто для пирогів в хлібопічці - Улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Рецепт приготування не тільки простий, а ще й досить дешевий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди фігурі і здоров'ю. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. Кулінарія принесе не тільки затишок у домі, а й радість та смачні враження для всіх! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 31