Дріжджове тісто для пиріжківЧас приготування: 30 хв Правильно приготоване дріжджове тісто для пиріжків - ось, в чому секрет смачних пиріжків. Всупереч стереотипу, гарне дріжджове тісто для пиріжків готується дуже просто і швидко. Показую, як. Опис приготування: Мені здається, що сьогодні ми все рідше печемо пиріжки - традиційні пиріжки слов'янської кухні з різними солоними і солодкими начинками. Багато аргументують небажання пекти пиріжки тим, що тісто для пиріжків готується дуже довго і складно. Нісенітниця! Пиріжки на дріжджовому тесті - чисто слов'янське винахід, а слов'яни - трудівники і орачі, їм ніколи було годинами займатися кулінарією, вони споконвіку готували прості і ситні блюда. Якби дріжджове тісто для пиріжків готувалося складно, самі пиріжки ніколи не стали б такими популярними. якими вони були до недавнього часу. Що ж, пропоную зруйнувати стереотип і приготувати пиріжки. Простий рецепт дріжджового тіста для пиріжків - вам на допомогу. Удачі! Основний інгредієнт: Борошно і тісто/Мука Блюдо: Випічка/Пиріжки Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Дріжджове тісто для пиріжків Підготувати інгредієнти. Підігріти молоко (але не кип'ятити), розчинити в ньому цукор. Додати сухі дріжджі. Просіяти 3 склянки борошна в глибоку миску. Влити молочну суміш в борошно. Накрити миску рушником і залишити в теплому місці на 15 хвилин. Тим часом яйце збити з сіллю. Додати збите яйце в масу. Додати соняшникову олію. І почати змішування від центру до країв за допомогою дерев'яної або пластмасової ложки. Якщо тісто буде виходити дуже рідким, можна додати трохи борошна. Коли тісто стане досить щільним, щоб з ним можна було працювати руками, переносимо його на присипану борошном робочу поверхню і грунтовно месім руками до повної готовності тіста. Ось і все - дріжджове тісто для пиріжків готове до подальшого використання! Якщо Ви хочете спробувати який смачний цей кулінарний продук, дотримуйтесь докладного пошаговому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати Дріжджове тісто для пиріжків швидко і смачно. Рецепт приготування цієї страви досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне страву в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна оригінально змінити під себе. Після створення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм коментарием з автором і оцініть даний рецепт! Laquo; Дріжджове тісто для пиріжків - Унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденну сімейне життя. Порадуйте своїх рідних і близьких і доведіть, що для вас кулінарія - найулюбленіше хобі! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 100