Тісто для печених пиріжків дріжджовеЧас приготування: 3 ч. 0 хв Збираєтеся приготувати смачні пиріжки, але не знаєте яке тісто для це вибрати? Тоді я із задоволенням вам допоможу і розповім, як зробити дріжджове тісто для печених пиріжків. Опис приготування: Звичайно ж, пиріжки можна купити в кафе чи магазині, але от якщо приготувати їх удома, то в будь-якому випадку вийде смачніше, тому так і пропоную вчинити. Ну а якщо ви не знаєте з чого почати, тоді мій рецепт приготування тіста для печених пиріжків дріжджових допоможе вам зробити перший крок, адже від того, як ви приготуєте тісто, залежить смак ваших майбутніх пиріжків. Ну а з цим рецептом вам не про що хвилюватися, оскільки таке тісто завжди виходить відмінним, повітряним і еластичним - якраз те, що нам потрібно. Тому вибирайте начинку на свій смак і приступайте до справи, а я допоможу вам і розповім, як приготувати тісто для печених пиріжків дріжджове. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Борошно і тісто/Дріжджове тісто Блюдо: Випічка/Пиріжки Інгредієнти:
Кількість порцій: 20 Як приготувати Тісто для печених пиріжків дріжджове Нагріваємо молоко приблизно до 40 градусів і змішуємо його з цукром, яйцями, сіллю і дріжджами, перемішуємо все до однорідного стану. Тепер в цю масу починаємо поступово всипати просіяне борошно і замішувати не дуже круте тісто. У самому кінці додаємо в тісто рослинне масло і перемішуємо. Перекладаємо готове тісто в каструлю, накриваємо рушником і ставимо в тепле місце на 2-2,5 години. За цей час тісто має збільшитися в об'ємі в два рази. Обминали його і знову ставимо в тепло. Через хвилин 40-50 тісто потрібно обминути вдруге. Тепер можна приступати до ліплення пиріжків, і не забуваємо, що коли всі пиріжки будуть зліплені, їх так само потрібно поставити в тепло на 20-25 хвилин, а вже потім відправляти в духовку. Вам не треба закінчувати курси кухарів, щоб знати, як приготувати Тісто для печених пиріжків дріжджове в домашніх умовах. Для цього купите в магазині всі продукти, які включає в себе склад інгредієнтів. Далі прочитайте рецепт та ознайомтесь з фото кожного конкретного кроку. Приготування не забере у вас багато часу, якщо ви будете намагатися робити все послідовно і акуратно. Вивчивши, як готується Тісто для печених пиріжків дріжджове, сміливо приступайте до справи! Якщо ви хочете внести свою родзинку в класичний рецепт приготування цієї страви, будьте обережні, щоб не зіпсувати смакові якості виробу. Проте ми завжди вітаємо фантазію наших відвідувачів і просимо обов'язково ділитися своїми кулінарними задумами й ідеями! Будьте впевнені, що кулінарія може стати веселим і цікавим заняттям на кожен день. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 392