Пісний пирігЧас приготування: 2 ч. 0 хв Пісний пиріг з варенням - дуже смачна домашня випічка, відповідна всім правилам приготування пісних страв. Дуже ніжний, вологий, тане в роті пиріг - варто спробувати приготувати! Опис приготування: Як приготувати пісний пиріг: 1. Розводимо дріжджі в теплій воді, додаємо туди ж сіль і цукор. Гарненько перемішуємо. 2. Невеликими порціями додаємо в суміш просіяне борошно, руками замішуємо тісто. 3. Додаємо в тісто рослинне масло і вимішуємо тісто, поки воно не перестане липнути до рук і миски. 4. Скачуємо тісто в кулю, накриваємо рушником і ставимо в тепле місце підніматися на 1 годину. Через годину тісто потрібно гарненько обминути і залишити в теплому місці ще на півгодини. 5. Розкачуємо тісто в не надто тонку круглу корж, ножем обрізаємо краї тіста. У центр коржі кладемо начинку (у мене - домашнє варення), формуємо бортики, зверху прикрашаємо пиріг кіскою з обрізків тесту. 6. Ставимо пісний пиріг в духовку, попередньо розігріту до 190 градусів, і запікаємо до готовності. Як тільки пиріг красиво підрум'яниться - значить, готовий. 7. Готовий пісний пиріг дістаємо з духовки, даємо йому хвилин 10 відстоятися під рушником, після чого пиріг можна подавати до столу. От і все, пісний пиріг готовий. Смачного! :) Призначення: Для дітей Блюдо: Випічка/Пироги Географія кухні: Російська кухня Дієта: Пісні страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Пісний пиріг - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Пісний пиріг в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 54