Печиво з сухого молокаЧас приготування: 25 хв Рецепт приготування печива з білим шоколадом на основі сухого молока. При бажанні в печиво можна додати чорницю. Опис приготування: Розігріти духовку до 110 градусів. Вистелити деко папером для випікання, відкласти в сторону. У невеликій мисці збити 1/4 чашки сухого молока, білий шоколад, борошно, крохмаль, цукор і сіль. Додати розтоплене вершкове масло і добре перемішати. Викласти тісто на підготовлений лист для випічки, формуючи печиво. Випікати печиво, поки воно не стане сухим і розсипчастим, від 8 до 10 хвилин. Видалити з духовки і дати повністю охолонути. Викласти печиво у велику миску. Подавати відразу або покласти в герметичний контейнер і зберігати в холодильнику до використання. Призначення: Для дітей/На полуденок/На десерт Основний інгредієнт: Молочні продукти/Молоко/Мука і тісто Блюдо: Випічка/Печиво Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 14 Напевно ви не просто так забрели на цю сторінку. Ви хочете знати, як приготувати Печиво з сухого молока. Це простий рецепт приготування цієї страви, проте класичний складу зазначених продуктів завжди можна змінити за власним бажанням. Ця страва всіма улюблене, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як зробити Печиво з сухого молока в домашніх умовах, вам допоможе більш ніж докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався рецепт, поставте йому оцінку і напишіть ваш відгук для автора. Візьміть на замітку, що необхідно вважати калорійність кожного виготовленого продукту, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе піклуватися про вашу фігуру і здоров'я. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 323