Гарбузове печиво з білим шоколадомЧас приготування: 25 хв Рецепт приготування печива з гарбузовим пюре, корицею, спеціями, ванільним екстрактом і шматочками білого шоколаду. Опис приготування: Ніжне печиво на смак нагадує соковитий гарбузовий хліб. За цим рецептом у вас вийде 36 невеликих або 18 штук крупного печива. Воно готується дуже швидко і легко. Призначення: Для дітей/На десерт Основний інгредієнт: Овочі/Гарбуз/Молочні продукти/Шоколад Блюдо: Випічка/Печиво Географія кухні: Північна і Південна Америка/Американська Інгредієнти:
Кількість порцій: 36 Як приготувати Гарбузове печиво з білим шоколадом 1. Попередньо розігріти духовку до 175 градусів. Додати борошно, розпушувач, соду, мелену корицю, спеції для гарбузового пирога і сіль у велику миску. Перемішати з допомогою виделки, поки всі інгредієнти не перемішається між собою. Відкласти в сторону. 2. У середній мисці електричним міксером збити вершкове масло і цукор разом протягом декількох хвилин. 3. Додати гарбузове пюре, яйце і ванільний екстракт. Ретельно перемішати до однорідної консистенції. 4. Повільно додати вершкову суміш в борошняну суміш і добре перемішати до отримання однорідної маси. 5. Додати шоколадні чіпси і акуратно перемішати, намагаючись не пошкодити їх. 6. Поставити тісто в холодильник мінімум на 20 хвилин. 7. За допомогою ложки або совка викласти тісто на деко, застелене пергаментним папером. Випікати печиво 10-12 хвилин в розігрітій духовці. Дати охолонути протягом декількох хвилин на деку і подавати. Напевно Ви не просто так забрели на цю web сторінку. Ви хотіли б знати, як приготувати Гарбузове печиво з білим шоколадом raquo ;. Простий рецепт приготування цієї страви, проте класичні складові зазначених продуктів завжди можна підмінити під власний смак. Це всіма улюблене блюдо, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як приготувати Гарбузове печиво з білим шоколадом на домашній кхне, Вам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався цей рецепт, поставте йому свою оцінку і напишіть ваш коментар для автора. Прийміть на замітку, що потрібно вважати калорійність кожного виготовленого страви, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе дбати про ваше здоров'я і фігуру. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 27