Торт &Жак&Час приготування: 4 год. 0 хв Цікаве поєднання безе, джему, горіхів і глазурі. Я спробувала приготувати цей торт за рецептом, який побачила в одному кулінарному журналі. Справжні ласуни оцінять цей десерт по достоїнству. Опис приготування: Спробувала якось приготувати торт Жак в домашніх умовах - вийшло! Він вийшов дуже смачним і ніжним. Безе з фруктами і кремом - унікальне поєднання. Призначення: На обід/На святковий стіл Основний інгредієнт: Молочні продукти/Сметана/Яйця Блюдо: Випічка/Торти Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Торт Жак 1.Розтираємо маргарин з цукром. Я зазвичай це роблю за допомогою терки. 2. Тепер збиваємо жовтки і поступово додаємо сметану, ванільний цукор, соду і борошно і замішуємо тісто. 3. Даємо тісту трохи постояти, після чого розгортаємо коржі і випікаємо. Даємо коржам охолонути, а тим часом візьмемося за начинку. 4. Ось такими гарними виходять коржі. Я зазвичай випікаю їх до золотистого кольору. 5. Окремо випікаємо безе. Для цього збиваємо білки з цукром і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на одну годину. Потім вогонь поступово зменшуємо і доводимо безе до готовності. 6. Тепер змащуємо коржі джемом або кремом (за смаком). Я використовувала сметанний крем, а верх виклала фруктами і безе. 7. Ось такий гарний вийшов наш торт. Сметанні коржі, крем. безе і фрукти створюють справжню гармонію смаку! Погодьтеся, покроковий рецепт з фото - це до геніальності простий спосіб дізнатися, як приготувати Торт Жак в домашніх умовах. Приготування не забере у вас багато часу, а самостійно зроблене блюдо принесе радість не тільки вам, але і вашим близьким. На нашому сайті викладено класичний рецепт приготування, проте ніщо не заважає вам на свій розсуд доповнити склад продуктів своїми коханими і зробити ще більш смачний домашній Торт Жак raquo ;. Кулінарія - улюблене заняття мільйонів людей, але не варто забувати, що зайві калорії можуть зіпсувати фігуру! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 33