Пиріг з чорносливомЧас приготування: 55 хв Традиційний рецепт з північно-західної Франції. Традиційний спосіб з чорносливом, але ви можете адаптувати його за своїм смаком. Призначення: Для дітей/На полуденок Основний інгредієнт: Фрукти/Сухофрукти/Чорнослив Блюдо: Випічка/Пироги/Десерти Географія кухні: Країни Європи/Французька Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Пиріг з чорносливом Розігріти духовку до 200 ° C. Розтопити 30 г вершкового масла. У мисці збити разом 2 яйця, 90 г цукрової пудри і 10 г ванільного цукру віночком. Додати 150 г борошна на цю суміш, і збити віночком. Повільно налийте половину молока, розмішайте. Додати розтоплене вершкове масло. Продовжити збивати, додавши другу половину молока. Вилити у форму і накидати чорнослив. Випікати близько 45 хвилин. Дати охолонути трохи перед подачею на стіл. Ви давно хотіли з'ясувати, як приготувати Пиріг з чорносливом самостійно вдома? Наш простий рецепт допоможе вам у цьому. Фото кожного кроку досконально описує, як готується зацікавило вас блюдо. Приготування - справа привабливу і цікаве. Не сумнівайтеся, це найсмачніший рецепт приготування. Але, звичайно ж, ви самі можете придумати, як змінити класичний склад інгредієнтів і додати частинку своєї фантазії в ваш домашній кулінарний продукт. Тепер ви знаєте, як зробити Пиріг з чорносливом. Намагайтеся враховувати калорійність окремих складових страви, щоб не набрати зайву вагу. Улюблена усіма кулінарія та здоровий спосіб життя повинні поєднуватися разом! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 60