Торт &Фруктове желе&Час приготування: 1 ч. 30 хв Цей торт не вимагає випікання коржів. Готується легко і просто. Але виходить дуже гарний і смачний торт. Спробувавши один раз, ви його будете готувати постійно. Призначення: Для дітей/На десерт/На святковий стіл Основний інгредієнт: Молочні продукти/Сметана Блюдо: Десерти/Желе Географія кухні: Країни Європи Інгредієнти:
Кількість порцій: 8-9 Як приготувати Торт Фруктове желе 1. Приготуємо різнобарвне желе. Кожне желе розвести в гарячій воді і розлити в різний посуд, поки не застигне. Коли желе застигне, дістати його з посуду і нарізати на невеликі кубики. 2. Для приготування сметанного крему нам знадобиться міксер. Збити сметану з цукром. Цукор повинен повністю розчинитися в сметані. Крекери перекрутити через м'ясорубку. Висипати їх в сметану з цукром і перемішати. Розвести желатин в гарячому молоці і влити в сметану з крекерами. Перемішати всю масу і збивати в міксері протягом 7 хвилин. 3. Беремо глибоку круглу посуд для торта. Так як наш торт перевертиш, тобто після приготування ми його перевернемо, на дно для прикраси можна покласти колечка бананів або інших фруктів. Складаємо торт шарами. Спочатку викладаємо кубики одного желе, потім сметану з крекерами. Наступним шаром кубики желе іншого кольору і слідом сметану з крекерами. Чергуючи всі кольори желе, викласти всі компоненти в посуд. Торт поставити в холодильник, найкраще на всю вночі. Перед подачею на стіл, посуд з тортом занурити на 30 секунд у гарячу воду. Торт перекинувся на Тортниці. Красиво, швидко, смачно! Торт Фруктове желе - Простий спосіб порадувати ваших близьких. Перед вами найкращий рецепт приготування улюбленого кулінарного виробу. Уважно вивчивши всі рекомендації та розглянувши фото, ви зрозумієте, як приготувати Торт Фруктове желе в домашніх умовах. Щоб приготування не забрало багато часу, радимо вам заздалегідь підготувати всі необхідні інгредієнти, які входять до складу страви, і кухонні прилади, які можуть знадобитися під час процесу. Якщо вам сподобався представлений на цій сторінці рецепт, прохання оцінити його по достоїнству і залишити свій коментар. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 96