Морквяний торт з горіхами, кремом і глазур'юЧас приготування: 55 хв Рецепт приготування торта з тертою морквою, корицею, шматочками ананаса, кокосовими пластівцями, горіхами пекан, глазур'ю зі сколотин і вершковим кремом. Опис приготування: Чудовий соковитий морквяний торт поєднує в собі все найкраще від декількох рецептів. Призначення: Для дітей/На десерт/На святковий стіл Основний інгредієнт: Овочі/Морква/Фрукти/Молочні продукти/Горіхи Блюдо: Випічка/Торти Географія кухні: Північна і Південна Америка/Американська Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Морквяний торт з горіхами, кремом і глазур'ю 1. Розігріти духовку до 175 градусів. Вистелити 2 круглі форми для пирога вощеного папером. Злегка змастити маслом і посипати борошном папір. Перемішати разом борошно, соду, сіль і корицю в мисці. Збити яйця, цукор, масло, сколотини і ванільний екстракт міксером на середній швидкості до однорідної маси. 2. Додати борошняну суміш і збити на маленькій швидкості. 3. Додати терту моркву, ананас, кокосову стружку і подрібнені горіхи пекан. 4. Вилити тісто в підготовлені форми. Випікати в духовці протягом 25-30 хвилин. 5. Тим часом приготувати глазур. Змішати цукор, соду, сколотини, вершкове масло або маргарин і кукурудзяний сироп у великій каструлі. Довести до кипіння на середньому вогні. Варити, часто помішуючи, протягом 4 хвилин. Зняти з вогню і перемішати з ванільним екстрактом. Приготувати вершковий крем. Збити масло і вершковий сир міксером на середній швидкості. Додати цукрову пудру і ванільний екстракт, збити. 6. Дістати з духовки готові пироги, дати охолонути 15 хвилин у формі і полити рівномірно приготовленої глазур'ю. 7. Витягти з форми і повністю остудити. Змастити один корж вершковим кремом, покласти зверху другий корж і змастити кремом верхівку і боки торта. Ви напевно не з чуток знаєте, що Морквяний торт з горіхами, кремом і глазур'ю - неймовірно смачне і в той же час досить просте у приготуванні блюдо. Як зробити Морквяний торт з горіхами, кремом і глазур'ю в домашніх умовах з мінімальною витратою часу і сил, вам підкаже покроковий рецепт з фото. Кулінарія вітає винахідливість, тому класичний склад продуктів, ви сміливо можете доповнити за власним смаком. Улюблені спеції не тільки прикрасять ваше блюдо, але так само додадуть незабутній аромат і смак. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його або додати до нього коментар. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 54