Манна запіканка з абрикосомЧас приготування: 30 хв Ніжна запіканка з приємним кисло-солодким смаком припаде до душі як дітям, так і дорослим. Запіканка готується дуже швидко і просто. Призначення: На вечерю/Для дітей/На десерт/На швидку руку Основний інгредієнт: Крупи/Манка Блюдо: Випічка/Десерти Географія кухні: Країни Європи/Англійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Манна запіканка з абрикосом 1. У каструлі довести молоко до кипіння, додати манну крупу і цукор. Зварити густу кашу. Отриману кашу ретельно перемішати з 1 яйцем. 2. Викласти половину каші в форму, змащену топленим маслом і посипану панірувальними сухарями. Рівномірно розподілити. 3. Посипати абрикосом, нарізаним кубиками. Посипати цукром. 4. Викласти зверху залишилася манну кашу. Збити 2 яйця зі сметаною і залити зверху запіканку. 5. Поставити в духовку і випікати до золотистої скоринки. Нарізати на шматочки і полити абрикосовим пюре. 6. Щоб приготувати пюре, половинки абрикосів подрібнити у блендері. Викласти в каструлю, додати цукор і трохи ванілі. Довести до кипіння. Пюре готове. Манна запіканка з абрикосом - простий спосіб порадувати ваших близьких. Перед вами найкращий рецепт приготування улюбленого кулінарного виробу. Уважно вивчивши всі рекомендації та розглянувши фото, ви зрозумієте, як приготувати Манна запіканка з абрикосом в домашніх умовах. Щоб приготування не забрало багато часу, радимо вам заздалегідь підготувати всі необхідні інгредієнти, які входять до складу страви, і кухонні прилади, які можуть знадобитися під час процесу. Якщо вам сподобався представлений на цій сторінці рецепт, прохання оцінити його по достоїнству і залишити свій коментар. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 30