Запіканка сирно-маннаЧас приготування: 1 ч. 0 хв Як приготувати сирно-манну запіканку? Цьому мама навчила мене мама. У моєму дитинстві це був найдешевший, швидкий і смачний пиріг. Призначення: Для дітей/На полуденок/На швидку руку Основний інгредієнт: Борошно і тісто Блюдо: Випічка/Пироги Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Запіканка сирно-манна Для втілення в життя нашого рецепту приготування сирно-манної запіканки, нам знадобиться замочити родзинки в окропі на 3-4 години. Поки родзинки отмокает, розбиваємо яйця в миску, туди додаємо сметану, сир, цукор, ванілін, сіль і збиваємо їх до отримання однорідної маси. До отриманої маси додаємо ізюм, всипаємо манку (6 ст. Ложок), соду і знову перемішуємо все до однорідної маси. Залишаємо на 15-20 хвилин. Перекладаємо масу у форму для запікання і посипаємо ложкою манної крупи для утворення хрусткої скоринки. Тепер форму відправляємо в духовку на 40-45 хвилин. Після того як запіканку дістали з духовки, дайте їй трошки охолонути. Запіканку можна прикрасити цукровою пудрою або кокосовою стружкою. Смачного! Тепер ви знаєте як приготувати домашній Запіканка сирно-манна raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Запіканка сирно-манна можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 228