Гарбузовий пиріг з чиліЧас приготування: 2 год. 30 хв Рецепт приготування традиційного гарбузового пирога з порошком чилі, який надає йому пікантний смак. Опис приготування: На злегка посипаною борошном поверхні розкачати 1 диск з тіста товщиною 3 мм. Вирізати коло діаметром 30 см. Викласти тісто у форму для випікання. Поставити в холодильник на 1 годину. Розігріти духовку до 220 градусів. Наколоти виделкою тісто з двох сторін. Заморозити на 15 хвилин. Накрити зверху пергаментним папером і випікати в духовці протягом 15 хвилин. Видалити пергамент і випікати до золотисто-коричневого кольору, близько 15 хвилин. Дати повністю охолонути на решітці. Збити разом цукор-пісок і коричневий цукор, спеції та сіль у великій мисці. Додати яйця, ваніль, гарбузове пюре, а потім згущене молоко. Перемішати. Вилити начинку на тісто і розрівняти. Запікати 15 хвилин. Зменшити температуру в духовці до 175 градусів і випікати, від 40 до 50 хвилин. Дати повністю охолонути на решітці. Змішати разом віскі і вершки. Прикрасити кремом пиріг. Пиріг може бути накритий пергаментом або фольгою і зберігатися в холодильнику протягом 3 днів. Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/Для дітей/На сніданок/На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Гарбуз/Чилі Блюдо: Випічка/Пироги/Десерти Географія кухні: Північна і Південна Америка/Американська Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 12 Погодьтеся, це приголомшливий рецепт! Такий простий і такий смачний! Гарбузовий пиріг з чилі - вдале блюдо для будь-якого приводу. Його приготування не займе багато часу. Розгляньте фото, на яких відображені порядок дій та необхідні продукти. Також вивчіть склад і кількість потрібних інгредієнтів. Тепер ви можете запам'ятати, як приготувати гарбузовий пиріг з чилі в домашніх умовах. Так готується класичний варіант кулінарного виробу, але ви маєте право вносити свої доробки та задумки. Якщо ви придумали інший рецепт приготування - обов'язково поділіться нею з користувачами нашого сайту. Все більше і більше людей об'єднує кулінарія, але не варто нехтувати своїм здоров'ям і фігурою. Важливо враховувати калорійність їжі, що вживається, підраховуючи калорії кожного окремого продукту. Вчіться мистецтву смачно і здорово харчуватися! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 34