Венесуельський горіховий тортЧас приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт приготування смачного торта. Призначення: На святковий стіл Основний інгредієнт: Горіхи Блюдо: Випічка/Торти Географія кухні: Північна і Південна Америка Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Венесуельський горіховий торт Розділити білки і жовтків. Білки збити з цукром в міцну піну. Змішати жовтки, молоко, горіхи, борошно і оливкове масло. Половину тіста додати в білки, акуратно перемішати, ввести залишився тісто. Нагріти духовку до 160 ° С. Викласти тісто в змащену маслом роз'ємну форму і випікати годину. Дати охолонути. Розрізати корж уздовж на дві половини. Намазати згущеним молоком одну половину і накрити другою половиною. Шоколад розтопити в гарячих вершках, трохи остудити і полити торт. Торт можна прикрасити цукатами. Сталося чудо! Нарешті ви знайшли саме той рецепт, який шукали. Не можна посперечатися, що Венесуельський горіховий торт - відмінне блюдо. Пропонуємо вам уважно ознайомитися з інформацією, як готувати Венесуельський горіховий торт в домашніх умовах. Як ви вже встигли помітити, рецепт приготування містить не тільки докладний опис кожного кроку, а й фото, що дуже допомагає уникати помилок під час роботи. Пам'ятайте, що ви завжди можете зі сміливістю застосовувати свою фантазію і міняти класичний склад інгредієнтів вироби на свій смак. Улюблені прянощі і спеції додадуть до вашого шедевру вишуканий і неповторний аромат. Візьміть собі на замітку, що бажано завжди рахувати калорії окремих продуктів, щоб залишатися красивими і здоровими. Нехай кулінарія стане для вас улюбленим дозвіллям і чудовим хобі! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 156