Торт &Зимова казка&Час приготування: 3 ч. 0 хв Тортик на День Народження Опис приготування: Тісто: кава розчинити в теплій воді, поламати 140 г темного шоколаду, масло нарізати кубиками. Все змішати і розтопити. З'єднати борошно з розпушувачем, 100 г цукру і какао. Яйця, 80 г цукру, сметану збити. Шоколадну масу, борошно, збиті з цукром яйця з'єднати і акуратно перемішати. Довгасту форму змастити вершковим маслом, викласти тісто. Випікати в розігрітій до 160 - 170 ° С духовці 1,5 години. Остиглий корж розрізати на 3 частини. Крем: в маленькій каструльці розтопити 200 мл вершків шматочки білого шоколаду, додати 1 ст. ложку окропу. Коли охолоне, поставити в холодильник. Охолоджену суміш збити до стану крему. Укласти коржі один на інший, змащуючи кремом. Торт поставити в холодильник на 1 годину. Глазур: залишилися інгредієнти (цукор, вершки, темний шоколад) розтопити, додати 1? ст. ложки окропу, остудити. Полити торт глазур'ю. Призначення: На святковий стіл/День народження Основний інгредієнт: Шоколад Блюдо: Випічка/Торти Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Сталося чудо! Нарешті ви знайшли саме той рецепт, який шукали. Не можна посперечатися, що Торт Зимова казка - Відмінне блюдо. Пропонуємо вам уважно ознайомитися з інформацією, як готувати Торт Зимова казка в домашніх умовах. Як ви вже встигли помітити, рецепт приготування містить не тільки докладний опис кожного кроку, а й фото, що дуже допомагає уникати помилок під час роботи. Пам'ятайте, що ви завжди можете зі сміливістю застосовувати свою фантазію і міняти класичний склад інгредієнтів вироби на свій смак. Улюблені прянощі і спеції додадуть до вашого шедевру вишуканий і неповторний аромат. Візьміть собі на замітку, що бажано завжди рахувати калорії окремих продуктів, щоб залишатися красивими і здоровими. Нехай кулінарія стане для вас улюбленим дозвіллям і чудовим хобі! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 32