Грінки з білого хлібаЧас приготування: 30 хв Смачні та ароматні грінки з білого хліба готуються швидко, тому ідеально підходять для сніданку. Спробуйте. Опис приготування: Рецепт грінок з білого хліба я знаю з самого дитинства. Це перша страва, яку я приготувала. До цих пір люблю ці приголомшливі грінки з білого хліба. Рецепт виручає, коли батон або білий хліб починають підсихати, а куди його використовувати, ви не можете придумати. Навіть з сухарів грінки виходять м'якими і смачними. Спробуйте. Призначення: На сніданок/На швидку руку Блюдо: Закуски/Грінки Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Грінки з білого хліба Збийте яйця з молоком. Посоліть. Білий хліб наріжте рівними по товщині скибочками і умочіть в яєчну масу. Обсмажуйте з обох боків до рум'яної скоринки. Візьміть собі на замітку як приготувати Грінки з білого хліба. Цей класичний рецепт дозволить вам швидко і без особливих зусиль зрозуміти, як зробити Грінки з білого хліба в домашніх умовах. Дотримуйтесь докладного опису кожного конкретного дії з фото. Дане блюдо завжди славилося своїми смаковими якостями. Його рецепт приготування досить простий і легкий. Традиційний склад інгредієнтів при бажанні можна змінити на свій розсуд. Пробуйте і не бійтеся експериментувати, тоді кулінарія назавжди стане вашим улюбленим заняттям! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 111