Млинці з масломЧас приготування: 30 хв Люблю пізні сніданки. У вільні дні є час повозитися в кухні і приготувати, наприклад, млинці з маслом! Просто, смачно, по-домашньому. Масло треба загортати в гарячий млинець і насолоджуватися! Опис приготування: Для млинців з маслом раджу використовувати хороше масло, жирності понад 80 відсотків. Садіть сім'ю за стіл вже тоді, коли поставите на плиті сковороду з першим млинцем. Млинці з маслом рекомендується їсти з пилу, з жару. Поїхали! Отже, як приготувати млинці з маслом? 1. Приготуйте тісто. Для цього всипте у високу миску просіяне борошно, додайте трохи цукру і ваніліну (за бажанням), ложку рослинної олії, вбийте яйце. Потім, помішуючи, вводите воду або молоко. Енергійно перемішайте і розбийте грудочки. Тісто має бути рідким. 2. Сковороду розігрійте на середньо-високому вогні, змастіть дно сковороди шматочком масла. Влийте в розігріту сковороду 3-4 столові ложки тесту, розлийте по сковороді, повертаючи її в різні боки. Смажте млинець з обох сторін по півхвилини з кожного. Перший млинець не буде комом, якщо сковорода буде добре розігріта. 3. Готовий млинець викладіть на тарілку, в його центр покладіть шматочок масла і загорніть трубочкою або складіть трикутником. Відразу ж подавайте. Млинці з маслом готові! Приємного апетиту! Призначення: На сніданок/На вечерю/Для дітей/На полуденок/На швидку руку Основний інгредієнт: Молочні продукти/Сир/Мука і тісто/Масло Блюдо: Випічка/Млинці/Десерти Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Напевно Ви не просто так забрели на цю web сторінку. Ви хотіли б знати, як приготувати Млинці з маслом raquo ;. Простий рецепт приготування цієї страви, проте класичні складові зазначених продуктів завжди можна підмінити під власний смак. Це всіма улюблене блюдо, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як приготувати Млинці з маслом на домашній кхне, Вам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався цей рецепт, поставте йому свою оцінку і напишіть ваш коментар для автора. Прийміть на замітку, що потрібно вважати калорійність кожного виготовленого страви, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе дбати про ваше здоров'я і фігуру. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 256