Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Тісто на галушки
Запечена капуста
Сосиски в тісті на сковороді
Ожина з цукром на зиму
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Випічка » Піца з грибами та помідорами

Піца з грибами та помідорами

Піца з грибами та помідорами
Час приготування: 1 ч. 30 хв
Піца з грибами та помідорами - це фаворит на нашій домашній кухні. І дітям, і дорослим вона подобається особливо. Піца виходить смачна навіть незважаючи на відсутність м'яса!

Опис приготування:
Піца з грибами та помідорами готується практично так само, як і будь-яка інша, просто в топінг додаються ще й гриби. Особисто я використовую печериці - завжди доступний варіант, однак якщо вам вдасться роздобути білі гриби - буде набагато смачніше.

Отже, рецепт піци з грибами і помідорами наступний:
1. У миску просіваємо борошно (переважно - найвищої якості).
2. У чашці розчиняємо в 100 мл теплої води сухі активні дріжджі. Отриману суміш разом з оливковою олією і сіллю додаємо в борошно.
4. Невеликими порціями підливаючи воду, що залишилася, замішуємо тісто. Звертаю вашу увагу, що місити тісто потрібно довго, близько 10 хвилин.
5. З отримав тесту необхідно скачати кулю. Залишаємо нашу кульку десь на 60 хвилин в теплому місці (можна накрити рушником). Важливий аспект: якщо ви використовували звичайні дріжджі, то тісто доведеться залишити ні на 1 годину, а приблизно на 2-3. Поки воно не підніметься.
6. Коли тісто підніметься, розрізаємо його на дві однакові частини однакового розміру, кожну розгортаємо в пласт діаметром 23-26 см.
7. Духовку прогріваємо до 230 градусів.
8. Основу піци змащуємо томатним соусом, зверху кладемо тертий сир, тонко нарізані гриби і помідори. Якщо хочете, можете ще присипати якими-небудь травами за смаком.
9. Запікаємо в духовці, розігрітій до 230 градусів, приблизно 15-20 хвилин. Точний час залежить від духовки. Не забувайте стежити за піцою, щоб вона ні в якому разі не підгоріла.

Власне, ось і всього делов-то - піца з помідорами і грибами готова до вживання. Подаємо гарячою.

Buon appetito!

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
Овочі/Помідор/Гриби/Мука і тісто
Блюдо: Випічка/Піца
Географія кухні: Країни Європи/Італійська

Інгредієнти:
  • Дріжджі сухі активні - 1/6 чайної ложки
  • Вода тепла кип'ячена - 250 мілілітрів
  • Борошно - 375 Грам
  • Сіль - 1/2 чайної ложки
  • Оливкова олія - ??1 Ст. ложка
  • Томатний соус - 150 Грам (можна кетчуп, томатну пасту, покупної соус для піци і т.д.)
  • Сир - 250 Грам (бажано моцарела)
  • Помідори - 2-3 Штук
  • Гриби - 200 Грам

Кількість порцій: 2-4
Вам сподобався цей рецепт? Ви хочете зробити домашній Піца з грибами та помідорами своїми руками? Тоді дотримуйтесь представленим фото кроків, які детально показують, як готується це фантастичне блюдо. Приготування займе у вас небагато часу, і незабаром ви зможете скуштувати смачний Піца з грибами та помідорами прямо у себе вдома. Тут представлений класичний рецепт приготування цієї страви, однак за допомогою вашої фантазії ви можете легко поміняти склад продуктів, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорії. Пам'ятайте, кулінарія - простий спосіб урізноманітнити ваше життя!
Категорія: Випічка Переглядів: 27   
Схожі рецепти страв з фото:
Піца з фаршем і помідорами
Піца з ковбасою, грибами і помідорами
Піца з помідорами і сиром
Піца з оливками і помідорами
Піца з печерицями та помідорами
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.