Пісні чебурекиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Якщо під час посту вам захотілося чебуреків, не зневіряйтеся - їх можна приготувати і з пісною начинкою, і з пісним тестом. Я використовував начинку з сочевиці - вийшло дуже смачно. Опис приготування: Я робив пісні чебуреки з начинкою з сочевиці, однак ви можете взяти цей рецепт і зробити іншу пісну начинку, яка вам подобається (наприклад, можна використовувати гриби). Рецепт пісних чебуреків такий: 1. Спочатку робимо тісто. Це просто - замішуємо еластичне тісто з борошна, води, масла, цукру і солі. Я замішував в хлібопічці, проте можна і руками. 2. Коли тісто готове, приступаємо до начинки. Моя начинка готувалася так: сочевицю відварюємо в підсоленій воді до абсолютної м'якості (це приблизно 35 хвилин), змішуємо з обсмаженою на сковороді дрібно нарізаною цибулею. Солимо і перчимо, перемішуємо до однорідної маси, за консистенцією нагадує кашку. 3. Розкачуємо тісто, вирізаємо з нього кругляши. На одну половину кругляша тесту викладаємо начинку, загортаємо, защипуємо краю, формуючи чебурек. 4. У сковороді розігріваємо велику кількість масла, обсмажуємо в ньому чебуреки з обох боків до рум'яної скоринки. От і все, пісні чебуреки готові. Повторюся, ви можете використовувати іншу пісну начинку - картопля, наприклад, добре сюди підійде. Удачи в приготуванні! Блюдо: Випічка/Чебуреки Дієта: Пісні страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Рецепт приготування з фото допоможе вам швидко дізнатися, як готується Пісні чебуреки будинку. У вас обов'язково вийде смачний Пісні чебуреки, а якщо вам не сподобався склад, ви можете з легкістю виключити або додати будь інгредієнт на ваш розсуд, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорійність кожного продукту. Не бійтеся вносити свої нововведення в приготування страви. Експериментуйте, і тоді кулінарія стане для вас улюбленим заняттям! Кожне приготоване вами блюдо - це найкраща відповідь на питання, як зробити ваше життя різноманітніше і смачніше! Тепер ви знаєте, як приготувати класичний рецепт Пісні чебуреки в домашніх умовах. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 152