Чебуреки з зеленнюЧас приготування: 1 ч. 0 хв Смачні чебуреки з соковитою начинкою із зелені урізноманітнюють дні посту і не тільки. Прекрасне доповнення до шашлику та інших страв з м'яса. Опис приготування: Одна зі страв національної кавказької кухні, яке дуже популярно в кожній родині. З чим їх тільки не готують - з різним м'ясом, з картоплею, капустою і сиром. Пропоную вам простий рецепт чебуреків з зеленню. Хрустке тісто, соковита і ароматна начинка зі свіжої зелені багатьом припадуть до смаку такі чебуреки. Зелень для начинки можна підбирати по своєму смаку. Також в начинку можна додасть сир. Експериментуйте і шукайте свій варіант. Не втрачаємо часу і беремося готувати. Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю/На природу Основний інгредієнт: Борошно і тісто Блюдо: Випічка/Чебуреки Географія кухні: Республіки СРСР/Кавказька Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Чебуреки із зеленню Змішати борошно з сіллю, додати холодної води, змішаної з горілкою і замісити круте тісто. Поставити на пів години в холодильник. Зелень вимити, промокнути рушником і порізати. Додати одну-дві дрібки солі і чорного перцю. Якщо ви робите начинку зі щавлем і шпинатом -слегка пригасити. Якщо з кропом і петрушкою - достатньо буде злегка пом'яти зелень. Поділити тісто на 12-14 шматочків і кожну розкачати в тонкий корж. Розкласти начинку. Зліпити чебуреки, добре защипати краю. Смажити чебуреки на рослинній олії на розігрітій сковорідці з обох сторін. Чебуреки із зеленню - простий спосіб порадувати ваших близьких. Перед вами найкращий рецепт приготування улюбленого кулінарного виробу. Уважно вивчивши всі рекомендації та розглянувши фото, ви зрозумієте, як приготувати Чебуреки із зеленню в домашніх умовах. Щоб приготування не забрало багато часу, радимо вам заздалегідь підготувати всі необхідні інгредієнти, які входять до складу страви, і кухонні прилади, які можуть знадобитися під час процесу. Якщо вам сподобався представлений на цій сторінці рецепт, прохання оцінити його по достоїнству і залишити свій коментар. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 59