Житні хлібціЧас приготування: 2 ч. 0 хв Приготувати самим житні хлібці простіше простого. Замішуємо тісто з борошна і води і підсушують його. Ось і вся хитрість. Житні хлібці відмінно підійдуть на бутербродики для тих, хто худне. Опис приготування: У житні хлібці можна додавати насіння і горіхи. При замісі борошна воду додавайте поступово, якщо виявиться, що тісто липне до рук, то додайте трохи борошна, а якщо навпаки, воно вийде занадто твердим додайте води. Тесту після замісу треба постояти годину, воно дозріє. Правильне тісто добре розкочується і без борошна. Тісто треба розкачати в пласт товщиною 1-2 мм і посипати кунжутом і крупною сіллю. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На сніданок/На полуденок Основний інгредієнт: Борошно і тісто/Мука Блюдо: Випічка Географія кухні: Російська кухня Дієта: Дієтичне харчування/Пісні страви/Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-6 Як приготувати Житні хлібці Нам знадобиться борошно житнє. Борошно насипати гіркою, налити воду, масло, додати сіль. Замісити тісто. Хлібці випікайте при 200 градусах 30 хвилин. Смачного! Візьміть собі на замітку як приготувати Житні хлібці. Цей класичний рецепт дозволить вам швидко і без особливих зусиль зрозуміти, як зробити Житні хлібці в домашніх умовах. Дотримуйтесь докладного опису кожного конкретного дії з фото. Дане блюдо завжди славилося своїми смаковими якостями. Його рецепт приготування досить простий і легкий. Традиційний склад інгредієнтів при бажанні можна змінити на свій розсуд. Пробуйте і не бійтеся експериментувати, тоді кулінарія назавжди стане вашим улюбленим заняттям! |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 595