Йогуртовий торт без випічкиЧас приготування: 40 хв Йогуртовий торт без випічки - це простий, легкий у приготуванні і дуже смачний десерт. Найголовніше - не треба нічого піч! Опис приготування: Такий чудовий десерт дуже приємний в спекотну літню пору, а простий рецепт йогуртового торта без випічки, без сумніву, стане в нагоді кожній господині. Готується він зовсім недовго, основний час йде на застигання шарів. Можна робити різні варіанти верхнього шару - з різними ягодами і соками. Приготувати йогуртовий торт без випічки легко як в домашніх умовах, так і на дачі. Він безумовно сподобається всім ласунам. Призначення: На святковий стіл Основний інгредієнт: Молочні продукти/Йогурт Блюдо: Випічка/Десерти/Без випічки Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-8 Як приготувати Йогуртовий торт без випічки Подрібнюємо печиво у блендері до стану дрібної крихти. Розтоплюємо вершкове масло і змішуємо з крихтами печива і 2 ложками цукру. Перемішуємо в однорідну масу. Отримана маса буде основою нашого торта. Викладаємо її в роз'ємну форму з високими бортиками. Якщо у вас немає такої - не біда. Беремо будь-яку ємність, вистилаємо харчовою плівкою і використовуємо як форму для майбутнього торта. На дно форми, щільно утрамбовуючи, викладаємо масу з печива. Можна робити рівну поверхню, а можна з бортиками. Потім поміщаємо основу в холодильник. Желатин замочуємо в невеликій кількості холодної води і залишаємо до набухання. Потім половину порції желатину розводимо в гарячому молоці і залишаємо остигати. А поки збиваємо вершки віночком до утворення густої піни. Змішуємо йогурт, збиті вершки і цукор. Кількість цукру залежить від того, наскільки солодкий ви любите десерт. Я додавала 2 столових ложки. Вливаємо тонкою цівкою в йогуртовую суміш остиглий желатин і акуратно перемішуємо. Можна це робити за допомогою віночка. Дістаємо з холодильника нашу форму з основою для торта і заливаємо в неї йогуртово-вершкову суміш. Ставимо назад в холодильник для застигання. За бажанням, можна втопити в суміші цілі або нарізані ягоди. З води і 2 столових ложок цукру робимо сироп, розігріваємо його і додаємо до нього залишився замочений желатин. Подрібнюємо-розмішуємо блендером. Коли вийшло ягідне пюре вже охолоне і почне загусати, виливаємо його на йогуртовий шар. Увага - йогуртовий шар вже повинен застигнути! Прибираємо тортик для застигання в холодильник. Коли верхній шар наполовину застигне - можна прикрасити торт нарізаними ягодами полуниці. Вдивіться в цей нескладний, але в той же час оригінальний рецепт. Laquo; Йогуртовий торт без випічки - Улюблена страва для багатьох людей. Як приготувати Йогуртовий торт без випічки у себе на домашній кухні вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цієї страви містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати за цим списком, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - захоплююче заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайву вагу спробуйте щоразу підраховувати калорійність кожного харчового продукту. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 125