Тісто для чебуреків на майонезіЧас приготування: 20 хв Простий рецепт приготування тіста, за допомогою якого ваші чебуреки вийдуть соковитими і смачними. Опис приготування: У чебуреках і тісто, і начинка повинні бути однаково смачними. Погодьтеся - якщо один з компонентів підкачав - страждає смак всього блюда. Начинка чебуреків повинна бути соковитою, а тісто - хрустким, але не пропускає сік начинки. Рецептом приготування саме такого тесту я і хочу поділитися з вами. Особливих інгредієнтів і особливих навичок для приготування тіста вам не буде потрібно. Рецепт приготування тіста для чебуреків на майонезі досить простий, розповідаю. 1. Нам необхідно з'єднати воду і майонез. Краще це зробити в мисці, в якій ми потім будемо замішувати тісто. Отже - наливаємо в миску теплу воду, додаємо сіль і майонез і ретельно розмішуємо. Найкраще це робити віночком для збивання. 2. В отриманий розчин потихеньку додаємо борошно і розмішуємо тісто спочатку ложкою, а потім руками. 3. Посипаємо стіл борошном і викладаємо тісто. Хорошенечко вимішуємо тісто, по необхідності підсипаючи борошно. Тісто має вийти гладким і однорідним. 4. Накриваємо тісто плівкою або рушником і даємо йому полежати хвилин 15. А ось тепер можна приступати до ліплення чебуреків. Тісто готове! Смачних вам чебуреків! Основний інгредієнт: Борошно і тісто Блюдо: Випічка/Чебуреки Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Тут показаний простий рецепт приготування усіма нами улюбленого кулінарного виробу - Тісто для чебуреків на майонезі. Якщо у вас ще залишилися питання, сміливо звертайтеся до автора за порадою. Так само якщо ви знаєте, як зробити Тісто для чебуреків на майонезі ще смачніше, пишіть ваші рекомендації в розділі коментарів. Будь-який з відвідувачів нашого сайту може додати своє фото вийшло шедевра. Сподіваємося приготування принесло вам радість, а вийшло блюдо здивувало ваших близьких. |
||
Категорія: Випічка Переглядів: 233